USD 39.80 40.15
  • USD 39.80 40.15
  • EUR 40.05 40.30
  • PLN 9.95 10.20

Стадіон «Металіст» олігарха-втікача Курченка передали у власність ОДА

12 Квітня 2018 09:54
Уряд затвердив передачу в управління Харківської обласної держадміністрації (ОДА) стадіону футбольного клубу "Металіст".

Про це на засіданні уряду 11 квітня повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, повідомляє "УНІАН".

Стадіон раніше входив до структури бізнесу, що належав олігарху-втікачу Сергію Курченку.

"Йдеться про розпорядження Кабінету міністрів щодо передачі до сфери управління Харківської обласної адміністрації стадіону футбольного клубу "Металіст", який було фактично вкрадено у держави і зусиллями Генеральної прокуратури й особисто генерального прокурора Юрія Луценка повернуто у власність держави і відповідно обласна адміністрація використовуватиме цей стадіон", – сказав прем'єр.

Прем'єр також подякував міністру юстиції Павлу Петренку, який супроводжував процес передачі стадіону, і зазначив, що Харківська адміністрація повинна управляти стадіоном, з огляду на вимоги вболівальників.

Як відомо, у жовтні минулого року Харківський суд ухвалив рішення про спецконфіскацію майнових прав футбольного клубу "Металіст", який належав олігархові Сергію Курченку, близькому до оточення колишнього президента України Віктора Януковича.

Раніше повідомлялося, що скандальний бізнесмен Сергій Курченко, який в часи Євромайдану втік до Росії й переховується від слідства, розпочав почав поставки контрафактного палива в Україну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus