USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Стадіон на Вересневому: лишилося встановити ворота і нанести розмітку

12 Вересня 2017 11:28
Ще зовсім недавно футбольне поле в мікрорайоні Вересневе було стихійним сміттєзвалищем, на якому були купи битого скла та сміття, росли бур’яни. Зараз його відновили і зовсім скоро усі охочі зможуть на ньому активно відпочивати.

Про це повідомив радник Луцького міського голови, депутат міської ради Ігор Поліщук на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Силами міської влади, депутата міськради від фракцї УКРОП Борис Смаль та небайдужих мешканців мікрорайону проведено ряд відновлювальних робіт і сьогодні це поле виглядає ось так.

Залишилось лише встановити ворота, об'єкти благоустрою і нанести розмітку.

В наступному році це футбольне поле буде місцем спортивного дозвілля для мешканців мікрорайону та усіх бажаючих", - йдеться в дописі.

Як повідомлялося, депутат міської ради від фракції «УКРОП» Борис Смаль домігся виділення з міського бюджету 150 тисяч гривень на реконструкцію стадіону. У червні там почалися роботи, а в липні засіяли траву.

ЧИТАТИ ЩЕ: СТАДІОН У ВЕРЕСНЕВОМУ: ХАЩІ, СМІТТЯ ТА КУПА ГНОЮ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus