USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Стадіон «Авангард» залишиться у лучан

30 Вересня 2009 13:12
Луцький градоначальник Богдан Шиба наприкінці депутатських запитів озвучив інформацію про те, що право власності на міський стадіон «Авангард» залишається у територіальної громади обласного центру. Про це 30 вересня йшлося під час 47-ої сесії Луцької міської ради, – інформує репортер «Волинських Новин».
Луцький очільник зауважив, що минулого тижня рішення апеляційного господарського суду вступило у законну силу. Ним визначається юридичне право власності лучан на футбольний комплекс. Нагадаймо, що 19 травня цього року Господарський суд Волинської області відхилив позов ТзОВ «Феміда-Інтер» по стадіону «Авангард». Господарський суд повторно розглядав ситуацію, виконуючи ухвалу Апеляційного суду області. Хоча перше рішення госпсуду було на користь ТзОВ «Феміда-Інтер», однак у повторному протистоянні в суді перемогла міськрада.
Довідково:
Стадіон «Авангард» — стадіон у місті Луцьку, збудований у 1923 році. Він складався з поля та дерев\'яних трибун для глядачів. Після війни стадіон було відновлено та реконструйовано трибуни. Назва стадіону у 1945-60 роках — Луцький міський стадіон. У 1960 році було зведено кам\'яні трибуни на 15 тисяч глядачів, адміністративний корпус та встановлено дерев\'яне табло. Стадіон було перейменовано на «Авангард». У 1962 році було проведено реконструкцію адміністративного приміщення стадіону.
Місткість: 10792 місця, всі обладнані індивідуальними сидіннями. Розміри поля: 104 х 76 метрів, з підігрівом. Потужність освітлення: 1200 Люкс (4 вежі, 72 прожектори). На стадіоні змонтоване сучасне триколірне табло розміром 11,5 х 4 метри з можливістю програвання відеороликів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus