USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Стадіонні війни: Атака луцької мерії

3 Червня 2008 19:35
Як повідомляє репортер «Волинських новин», виконком Луцькради хоче укласти новий договір оренди стадіону «Авангард» із ФК «Волинь». Відповідне рішення виконком ухвалив під час виїзного засідання 3 червня на стадіоні.
Особлива увага під час огляду території стадіону зосередилася на станові легкоатлетичного комплексу. За словами директора КП «Луцький стадіон «Авангард» Володимира Костеницького, саме поганий стан бігових доріжок не дає можливості проводити змагання різних рівнів. Щоб легкоатлетичне ядро відповідало міжнародним стандартам, потрібно вісім бігових доріжок. На реалізацію цього задуму міськрада 26 березня виділила на реконструкцію доріжок 2 мільйони гривень.
Кілька років тому «Феміда-Інтер» проводила ремонтні та будівельні роботи на стадіоні. Тим більше, в 2007 році з’явився багатомільйонний борг. Цікаво, що балансова вартість стадіону – близько півтора мільйони гривень. Наразі ж, за рішенням суду, на майно КП «Луцький стадіон «Авангард» накладено арешт. Такий стан речей мерія має намір оскаржувати у Луцькому міськрайонному суді.
На думку голови бюджетної комісії Луцькради Юрія Корольчука, варто укласти новий договір оренди стадіону та переглянути умови між сторонами. Водночас було порушено питання скорочення штатів на комунальному підприємстві. Відповідно до чинного договору про спільне використання стадіону, ФК «Волинь» мусив перевести працівників із КП до себе, однак не зробив цього донині. Тому виконком пристав на пропозицію начальника фінансового управління муніципалітету і вирішив доручити пану Костеницькому розробити штатний розпис та попередити частину працівників про можливе звільнення.
Окрім того, члени виконавчого комітету обурені встановленням паркану від Меморіалу Слави. Вони зобов’язали керівництво стадіону звільнити прохід. Понад те, департамент містобудування перевірить законність встановлення огорожі та в разі підтвердження факту самовільного встановлення паркану підготує проект про демонтаж.
Довідково:
ТзОВ «Феміда-Інтер» є фактичним власником ФК «Волинь». Керівник ТзОВ Василь Столяр – депутат Волинської облради від «НУ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus