USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Стала відома доля солдата, який впав під час виступу Петра Порошенка

28 Березня 2018 11:03
Солдата почесної варти, який 26 березня впав під час виступу президента Петра Порошенка на урочистостях з нагоди четвертої річниці Національної гвардії України, не каратимуть.

Крім того, у Нацгвардії заявили, що якщо бійцеві дозволить здоров'я, він і надалі буде служити в батальйоні почесної варти, передає ТСН.

Під час інциденту на допомогу солдату першим кинувся командувач Нацгвардії Юрій Алеро. Він допоміг хлопцю піднятися, а також підняв впав президентський штандарт.

Командир бійця говорить, що нічого страшного не сталося. «Просто погано себе відчув. Людський фактор», - сказав він.

Це вже третій випадок, коли солдати непритомніють в заходах за участю президента. Зокрема, перший випадок трапився 2014-го під час інавгурації президента 10 червня 2014 року. Вдруге солдат знепритомнів торік 27 листопада на заходах пам'яті Голодомору.

Як зауважує користувач Андрій Рева у Фейсбук: «Це знак, потрібно замислитись! Нечиста сила, негативна енергетика, нормальні люди не витримують такого сусідства!»

«Чому бійцям почесної варти так паморочиться в голові, поряд з Порошенком?! Можливо в кого є якесь пояснення?», - задається питання користувач.

Нагадаємо, 26 березня в Україні відзначали четверту річницю з дня створення Національної гвардії України. Президент Петро Порошенко відвідав Міжнародний міжвідомчий багатопрофільний центр підготовки підрозділів Нацгвардії і привітав особовий склад НГУ з професійним святом. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять тих, хто віддав життя за Україну. Тоді і стався інцидент з солдатом, якому стало погано, і він впав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ганьбослав Гiднозра Показати IP 28 Березня 2018 11:11
Даже погана прикмета для ненечкi....
Віра Показати IP 28 Березня 2018 11:42
Навіщо робити маски-шоу під час урочистостей? Невже прапор чи президентський штандарт не можна поставити? Зробіть гарний, стилізований до теми інтерєр без експлуатації людського ресурсу. Як можна звертатися до Воїнів коли хтось з їх виконує функцію "оздоблення". Ганьба організаторам, навчиться ставити на перше місце простих людей, а не вислуговуватися за рахунок їх перед керівництвом. Кому треба така дресура і режисура???
А Показати IP 28 Березня 2018 11:43
Школа хлопця. Ну впав, буває! Можна подумати, що від цих всіх формальностей стояти, щось зміниться.
А Показати IP 28 Березня 2018 11:43
Шкода
Саша Показати IP 28 Березня 2018 12:14
Это знаки судьбы .
Лучанин Показати IP 28 Березня 2018 13:55
"Як зауважує користувач Андрій Рева у Фейсбук: «Це знак, потрібно замислитись! Нечиста сила, негативна енергетика, нормальні люди не витримують такого сусідства!»" Рівень журналістики у Луцьку...
andrei Показати IP 28 Березня 2018 16:53
цей хлопець став інвалідом після цього
Юра Показати IP 28 Березня 2018 17:42
Кормлять погано

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus