USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Стала відома причина смерті школярки на Володимирщині, – ЗМІ

6 Вересня 2018 21:47
У першокласниці, яка померла на уроці фізичної культури в селі П'ятидні, попередньо діагностували синдром дитячої раптової смерті.

Про це повідомляє Район.Володимир-Волинський з посиланням на власні джерела.

Довідка: синдром раптової дитячої смерті, СРДС — раптова смерть немовляти або дитини без будь-яких попередніх ознак.

Дослідження патології ведуть з 50-х років минулого століття, а введення терміну «СРДС» датують 1969 роком.

До кінця причина синдрому раптової смерті невідома. І хоча проведені дослідження виявили деякі фактори, які побічно впливають на частоту виникнення «СРДС», точних причин розвитку даної патології знайти досі не вдалося.

Як повідомлялося, у школі села П'ятидні на уроці фізичної культури 6-го вересня стався нещасний випадок. Близько 11:30 учениці стало зле на уроці фізкультури, після чого школярка померла. Як стверджують свідки трагічної події, діти робили на уроці розминку, особливих фізичних навантажень не було.

Медикам врятувати першокласницю, якій стало зле, не вдалося – на момент прибуття лікарів дівчинка була без ознак життя. А додаткова бригада, яку відправили на допомогу основній, дорогою на виклик потрапила в аварію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Анонім Показати IP 6 Вересня 2018 22:14
Перший раз чую про цей синдром,можливо я не розумію чогось,але чомусь дитина померла,серце,чи ще щось стало причиною смерті.Просто взяла і померла,це якось дивно,співчуття рідним!
Євробидло до Анонім Показати IP 6 Вересня 2018 23:23
Те що ви перший раз чуєте не означає що такого не існує. Взагалі дивно, що багато коментарів направлено проти школи чи вчителів. Хоча Я особисто вважаю що потрібно почати з людей, які видавали (продавали) медичну довідку в школу, які брали аналіз крові дитини і проводили загальний огляд дитини. Співчуття рідним.
44 до Анонім Показати IP 7 Вересня 2018 09:07
Якщо перший раз чуєш, то більше читай. Погортай Вікіпедію принаймні. Це смерть на рівному місці, коли всі органи і вся система в здоровому стані, та причини як такойі немає. Від цього не застрахований ніхто. Можна по вулиці йти, стане зле і все...
Анонім Показати IP 6 Вересня 2018 23:14
Першу чергу співчуття батькам.Не вірю.СРДС на це найлегше списати.Медогляд не проходять діти належно.З свого досвіду лише штампи.Коли починаєш говорити про проблеми дивляться ніби шо ти хочеш.Стосовно медекспертів вони за гроші і прикрити лікарів що хоч напишуть.
Дохтор Показати IP 6 Вересня 2018 23:51
Синдром раптової дитячої смерті (СРДС), або «смерть у колисці» - це смерть дитини першого року життя, яка наступила раптово, як правило, під час сну, без попередніх захворювань чи травм. Альо, люди, ви випадково клас з роком народження не попутали? За скільки медики диплома придбали? Те що наш народ вже давно мають за лохів це не дивина, проте коли це вже так відверто, то якось воно щось не те може?
ЦЕМД та МК до Дохтор Показати IP 7 Вересня 2018 14:59
''За скільки медики диплома придбали?'' А де вказано що це висновок медиків? Звикли ми сприймати за правду написане в інтернеті та відразу висувати звинувачення. За час який пройшов не можливо встановити причину смерті!
Я Показати IP 7 Вересня 2018 06:00
повністю підтримую Дохтора -- сам не раз стикався з випадками СРДС -- вони всі мають місце лише в перший рік життя дитини, коли організм дитячий пристосовується до навколишнього середовиша. В 6 років СРДС - абсурд
Яяч до Я Показати IP 7 Вересня 2018 09:14
Буває срдс і в старшому віці. Наприклад можна злякати людину так, що серце стане, а аналізи крові та розтин покаже що захворювань немає. Погугліть випадки раптовойі смерті в старшому віці. Є такі.
Слоняра Показати IP 7 Вересня 2018 12:33
Якби там не було, а дитинки немає...царство небесне!
Кех Показати IP 7 Вересня 2018 14:42
https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Синдром_внезапной_детской_смерти Посилання спеціально для ідіотів , які повірили в діагноз
Марина Показати IP 8 Вересня 2018 11:15
Я полностью согласна с тем, что люди живущие в селе никогда не обследовали ребенка надлежащим образом, не все родители хотят стоять в очередях это раз, а нет специалистов это два, и новшества медреформы не дают родителям такой возможности это три. Но то, что это синдром внезапной детской смерти это бред, ведь он бывает у новорожденных, но никак не у шестилетнего ребенка. Может действительно у ребенка что-то было, а может и реакция на что-то в окружающей среде, сейчас очень много людей умирает не понятно от чего , особенно молодых.
Джек Показати IP 8 Вересня 2018 21:17
ДУЖЕ ВІДОМИЙ СИНДРОМ-ПРОСТО ВЗЯВ І ВМЕР! А СИНДРОМ ЛЄВИХ ПРИВИВОК НЕ ЧУЛИ?ЧИ ЕКСПЕРИМЕНТНОГО ПІДВАЛЬНОГО ЛАЙНА?
Nickname Показати IP 19 Вересня 2018 23:16
Сколько детей умерло на физ-ре в школе.. Было много случаев.. А вспомните футболистов, которые во время игры просто падали и больше не вставали... Так что это далеко не идиотизм ребята...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus