USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сталася перша смертельна ДТП за участю Tesla Model X

26 Березня 2018 12:21
У минулу п'ятницю в США сталася ДТП за участю електричного кросовера Tesla Model X. В результаті аварії загинув водій, інформує канал 24.

Згідно з даними джерел мережі, інцидент стався на трасі 101 в Маунтін-В'ю (Каліфорнія). Машина на великій швидкості врізалася в бетонний роздільник, після чого зіткнулася з автомобілями Mazda і Audi. Як повідомляють свідки, відразу після цього загорілася передня частина Model X.

В результаті удару та пожежі фронтальна частина електромобіля була повністю знищена. 38-річного водія вдалося витягти з кабіни, однак він помер в лікарні.

Хто винен в цьому ДТП поки складно сказати. Немає інформації про те, як їхала машина - на автопілоті або на ручному управлінні. Однак виплила інше проблема - гасити електричні батареї Tesla часто складніше, ніж машини з ДВС. У Компанії рекомендують використовувати для цього велику кількість води, а також відстежувати стан батарей з допомогою тепловізора навіть якщо вони вже погашені.

Триває розслідування інциденту, в якому бере участь поліція і фахівці Tesla. Офіційного коментаря від компанії поки не надходило.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 26 Березня 2018 12:36
капець !!!!!!!! а на краш-тест та коробка випробовувалась ?
Фанат Тесли. Показати IP 27 Березня 2018 12:13
Коробка ввипробовувалась, але те не відміняє прокладку між кермом та сидінням.... Навіть в Теслі....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus