USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

«Сталевий голос» та жартівливі пісні: Арсен Мірзоян запалював у Луцьку. Фото

8 Листопада 2018 08:43
Відомі композиції українською, російською, французькою мовами, жартівливі пісні та свій «сталевий голос» подарував лучанам український співак Арсен Мірзоян.

Концерт відомого співака та композитора відбувся 7 листопада у розважальному центрі «Промінь».

Заповнений вщент концертний зал очікував на появу свого улюбленця на сцені, і тут Арсен Мірзоян вирішив здивувати лучан, вийшовши зі своїми музикантами не з-за куліс, а просто з концертного залу.
А розпочався виступ з відомих треків «Не Магеллан» та «Ідіоти». Композицію «Не Магеллан» співак, зокрема, присвятив усім, хто починав життя з нуля. Також у концертному залі зазвучала актуальна осіння композиція «Листя жовтня».

«Всі ті, про кого ми співаємо з Сашком Положинським, якось оновлюють рани…Пісня присвячена тим артистам, які пішли з життя передчасно», - зазначив співак перед композицією «Фура і артисти».
Потому музиканти зіграли «Курам на сміх». «На думку Олександра Положинського, наступна пісня недолюблена Мірзояном. Тому ми примусово її долюблюємо», - наголосив "сталевий голос" України.
Зазначимо, що кожну пісню шанувальники зустрічали оплесками та схвальними вигуками, дякуючи артисту та його команді за виступ. Зокрема, лучани насолоджувалися треками «Для всіх», «Стрелы», «Паперовий сніг».
Окрім того, співак виконав декілька жартівливих пісень про курс долара, марихуану та декларації.
На завершення виступу Арсен Мірзоян виконав для вдячної публіки композиції, на які чекали лучани чи не найбільше – «Можеш як» та «Вінні-Пух». Однак захоплені шанувальники ніяк не хотіли відпускати улюбленого виконавця зі сцени, тож аплодисментами вони викликали музикантів на біс.
Насамкінець Арсен Мірзоян виконав для лучан пісні французькою - «Belle» та «Geraldine».

Фото: Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus