USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Станції переливання крові на Волині хочуть продавати плазму

14 Грудня 2018 13:16
Невдовзі Волинська обласна станція переливання крові та Володимир-Волинська станція переливання крові зможуть реалізовувати на продаж плазму, непридатну для використання з лікувальною ціллю.

Про це йшлося 14 грудня під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства.

Як повідомила заступниця керуючого справами, керівниця відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Мирослава Якимчук, із проханням надати відповідні дозволи установи звернулися до Волинської обласної ради.

Плазму, непридатну для використання з лікувальною ціллю, що обліковується на балансі закладів, хочуть реалізовувати згідно з нормами чинного законодавства. Об’єми продажу плазми мають погодити також в управлінні охорони здоров’я Волинської облдержадміністрації.

Кошти від реалізації плазми надходитимуть у обласний бюджет.

Комісія підтримала ініціативу. Остаточне рішення – за сесією облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus