USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Старання Рожищенського центру зайнятості не вирішують проблему безробіття

4 Лютого 2009 17:44
У Рожищенському районі збільшується кількість безробітних, не зважаючи на роботу районного центру зайнятості населення. Про це під час колегій Рожищенської райдержадміністрації розповів начальник управління економіки Богдан Сидорчук, – повідомляє 3 лютого репортер «Волинських Новин».
 
Як розповів Богдан Сидорчук, за минулий рік Рожищенським районним центром зайнятості населення працевлаштували 1,17 тисячі осіб. 542 отримали дотаційне місце роботи. Також приблизно вісімдесяти безробітних відправили на громадські роботи, а 71 житель району започаткував власну справу.
 
Однак  начальник управління економіки Рожищенської РДА зазначив, що, не дивлячись на роботу ЦЗ, збільшується рівень безробіття. «За минулий рік кількість безробітних зросла на 22,4%», – підсумував Богдан Сидорчук.
 
Щодо середньомісячної зарплати мешканців району, то вона становить 1004 гривні. Найменше отримують працівники сільськогосподарської та торгівельної сфери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus