USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Старі фото: Знана волинська модель Марина Занюк

29 Квітня 2016 21:13
Враження, які не передати словами, спогади, що не можна повторити, але хочеться пережити ще не раз, – саме такі незабутні емоції здатні нам нагади світлини.

І хіба не кожному цікаво буде переглянути старі фотографії публічних людей, які привідкриють не лише невідомі сторінки з їхнього життя, а й покажуть їх з абсолютно нової сторони.

«Хроніки Любарта» розпочали рубрику «Старі фото», у якій публікуватимуть світлини із сімейних архівів відомих волинян.

«Першопроходцем» нашої рубрики стане перша красуня Волині – Марина Занюк. Такий статус «приклеївся» до Марини вже давно і хоча деякі її вихованки у своїй кар’єрі намагаються іти далі своєї наставниці, красуня таки залишається моделлю номер один на Волині.

Зі слів відомої волинянки, у перших класах школи вона ще не здогадувалася, що стане моделлю. У старших класах Марина хотіла бути перекладачем, адже дуже любила англійську мову. Ще надавала перевагу математиці і точним наукам, надалі ж смаки дещо змінились і все-таки найбільше полюбила гуманітарні предмети, а от інтеграли, синуси і косинуси стали нудними, - ділиться спогадами Марина.
Випуск з дитсадка

На згадку про перший клас


Навчання у модельній школі розпочала з 15 років. «Було цікаво щось навчитись для себе, подивитись як це, конкурси краси, покази мод, фотосесії... Напевне, тоді й почала мріяти про «моделінг», - ділиться Марина Занюк.
Перше професійне портфоліо: 18-річна красуня з мрійливими очима і загадковою посмішкою
А ось тут 20-річна дівчина позує для реклами


Марина Занюк розповідає, що думка про кар’єру моделі з’явилась під час першої закордонної поїздки в Китай, коли побачила справжній «моделінг», а не гру в нього, що була на той час у Луцьку.

«В Луцьку «моделінг» чомусь тоді асоціювався з конкурсами краси, які були дуже популярні. Насправді ж це дві зовсім різні сфери. Конкурси краси - це швидше шоу-бізнес, який нічого спільного з «моделінгом» не має», - зауважує красуня.

Відома лучанка каже, що її агентство (яке з вересня має назву MZM) стало більшим і тому займає майже весь її вільний час. Проте, наголошує, незважаючи ні на що, багато часу намагається проводити з сім’єю, синочком. Та додає, що її робота і є захопленням - улюбленою справою.

На запитання, яку роль краса відіграє в житті жінки, Марина Занюк відповіла: «Моя робота пов’язана з красою і красунями. Але краса зовнішня обов’язково має бути в поєднанні з внутрішньою!»

Пропонуємо читачам переглянути світлини з найяскравішими моментами з життя.
Дозвілля з братом та сестрою


Конкурс «Міс Волинь», 2000 рік

Перший показ Анни Дідух. Тут Марині орієнтовно 20 років
21-річна красуня приміряє весільне вбрання




Всеукраїський конкурс «Miss Fujifilm», 2002 рік


Підтримувати чудову форму моделі допомагають фізичні навантаження, адже тричі на тиждень відвідує спортзал, замається з тренером та контролює своє харчування. 2011 рік


Обличчя відомої моделі неодноразово з’являлося на сторінках глянцевих журналів.
India Fashion Week AW, 2012 рік
Для реклами
ESTRO, 2015 рік
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Коля Показати IP 29 Квітня 2016 21:39
Ай да сімпотна мала!))
ой Показати IP 30 Квітня 2016 12:11
ідея кльова, але робіть щось із текстом. очі ріже таке читати.!
СТАС Показати IP 30 Квітня 2016 13:18
А РЕКЛАМА ТО КИТАЙСКА
Вова Показати IP 30 Квітня 2016 17:40
Вона прекрасна як богиня!
лучанин Показати IP 10 Травня 2016 17:33
Нічого красивого немає. Та порівнюючи з більш відомими моделями, то про неї і не скажеш, що схожа на модель. А давати статус першої красуні Волині не варто , адже в наших краях є набагато гарніші та ефектніші особистості.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus