USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Старовижівський Рух «линяє» до «Свободи»?

18 Вересня 2008 08:52
До політичної сили, яку очолює Олег Тягнибок, перейшли два рухівські депутати Старовижівської районної ради. Про це в телефонному коментарі «Волинським Новинам» розповів депутат райради Іван Омельчук.
Як сказав депутат, його під час недавньої звітно-виборчої конференції місцеві «свободівці» обрали головою Старовижівської районної організації ВО «Свобода». До цього він очолював райорганізацію Народного Руху України.
За твердженням пана Омельчука, до такого кроку його спонукало те, що «Рух і його керівництво зараз – далеке від національної ідеї», а «Свобода»  є «чи не єдиною партією, яка відстоює національні інтереси».
Крім Івана Омельчука, до лав партії, яку очолює Олег Тягнибок, долучився інший депутат Старовижівської райради – Віктор Барчук та більшість членства районного осередку НРУ.
Довідково:
Іван Омельчук перебував у Русі з моменту його заснування у 1991-му році.
Перед парламентськими виборами 2007 року Старовижівська РО НРУ у своєму зверненні підтримала «Свободу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus