USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Відкриваємо довготермінову візу разом із Marichka Kulish

12 Червня 2017 17:07
Що насамперед потрібно, аби вирушити в омріяну мандрівку за кордон? Так, звичайно ж, паспорт. А що необхідно для оформлення довгострокової візи? – Низка документів і... закупи.

Так, тільки вчора, 11 червня, в Україні офіційно запрацював безвізовий режим, який засвідчує те, що відтепер можна вільно подорожувати (ну, практично вільно) країнами Шенгенської зони. Відзначимо, що у зв’язку із низкою причин питання відкриття Шенгенської візи досі залишається актуальним, адже переваги безвізового руху доступні лише власникам біометричних паспортів.

Якщо ж ви досі не можете подати документи на виготовлення біометричного паспорта або вирішили не відстоювати черг і залишитися зі звичайним закордонним, який є дійсним, інформація про те, як отримати довготермінову Шенгенську візу, – саме для вас.

Своїм досвідом відкриття Шенгенської візи терміном на п’ять років ділиться журналістка Інформаційного агентства Волинські новини Марічка Куліш на своєму ютуб-каналі. Вона подає детальну інформацію про те, як оформити візу з метою закупівельного туризму, як виглядає процедура реєстрації та які необхідно для цього зібрати документи, а також ділиться корисними посиланнями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ха-ха Показати IP 12 Червня 2017 17:17
Візовим рішалам зараз біда. Після введення безвізу заробітки в цих шаромижників помітно зменшаться, будуть один одному горло гризти за клієнта.
Кіндрат Панасович Показати IP 12 Червня 2017 21:11
пффффф, тоже мені біда! Це універсальні рішала. Є ще повно галузей - сервісні центри мвс (гарно ж назвали, не те що МРЕВ), дозвільні системи, ЦНАПи...перелік можна довго продовжувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus