USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ЄС збирається спростити видачу Шенгенських віз

31 Березня 2014 14:05
Комісар ЄС з питань клімату Конні Хедегорд заявила про те, що найближчим часом має бути спрощена видача віз до країн Євросоюзу. Пропозиції щодо спрощення видачі Шенгену мають бути озвучені завтра, - повідомляє ТСН.

Передбачається, що заяву на отримання шенгенської візи можна буде подати при перетині кордону або заповнивши форму онлайн в інтернеті. Зараз візові запити можна зробити тільки в консульствах або посольствах країн Шенгенського законодавства ЄС.

Спрощення візового режиму дозволить швидше розвивати культурні та економічні зв´язки всередині Євросоюзу. Пакет документів для отримання візи громадянами, які проживають у країнах, що не входять в ЄС, теж передбачається скоротити.

Відповідно до запланованих змін, власник візи зможе перебувати за кордоном на 90 днів довше, пише Die Welt. Також простіше візу буде отримати тим, хто має родичів у країнах ЄС. Таким людям доведеться подавати менше документів на отримання Шенгену.

Раніше єврокомісар Штефан Фюле заявив, що Євросоюз прискорить введення спрощеного візового режиму для українців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцьк Показати IP 31 Березня 2014 14:33
Побачимо скільки "патрійотів" ламане
Вільна Волинь Показати IP 31 Березня 2014 18:44
Я не зрозумів щось... Так мали ж взагалі зробити безвізовий в"їзд?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus