USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

«Старий Луцьк» без особливих проблем обіграв дубль «Черкаських Мавп». Фоторепортаж

28 Березня 2021 09:40
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» не відчув особливих проблем з БК «Черкаські Мавпи», обігравши гостей у першому матчі спарки з рахунком 97:73.

Вже на старті матчу капітан «Старого Луцька» Едуард Федчук влучив з-за дуги, а наступна результативна атака від Юрченка змусила тренера черкащан брати тайм-аут. Але після перерви той же Юрченко знову влучив, але вже здалеку.

Загалом у першій чверті команди подарували вболівальникам результативний баскетбол, зокрема, протягом десятихвилинки «трьохи» у лучан закидали Швагринський та Прозапас. За першу чверть «Старий Луцьк» перекидав опонентів на десять очок – 30:20.
А вже у другій чверті команди показали рівну боротьбу. На початку десятихвилинки гості прокинулися та скоротили відставання до -6, але й лучани були сконцентрованими – Прозапас дальнім кидком та Унгурян після перехоплення знову відновили впевнену перевагу. У цій десятихвилинці «Старий Луцьк» переміг лише на одне очко, а загальний рахунок перед фінальною перервою був 50:39.
Третя десятихвилинка розпочалася з двох «трьох» Федчука, а лучани потроху наростили перевагу до 20 очок. Однак активність черкащан наприкінці чверті дозволила скоротити відставання до -16 – 74:58.

Остання чверть вже традиційно розпочалася з дальнього влучного кидка – цього разу влучив Коцько. Загалом у цій десятихвилинці лучанам потрібно було довести матч до логічного завершення, що вони й в підсумку зробили – 97:73.
Найрезультативнішим у «Старого Луцька» став Владислав Унгурян, який оформив дабл-дабл (21 очко, 10 підбирань), також дабл-дабл і у Сергія Юрченка (13 очок, 10 підбирань).

Вже сьогодні об 11.00 команди зіграють другий матч спарки.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus