USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Старий Луцьк» на жилах вирвав другу перемогу в «Житомира». Фоторепортаж

22 Грудня 2019 22:39
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» продемонстрував справжній бійцівській характер, обігравши у другому матчі спарки «Житомир» лише на одне очко – 76:75.

Матч Вищої ліги чемпіонату України з баскетболу відбувся 22 грудня в ОДЮСШ.

Учора лучани без особливих проблем здолали команду з Житомира, відтак сьогодні вони прагнули повторити цей успіх.

Перші очки у матчі закинув Дмитро Швагринський. Відзначимо, що гра у стартові хвилини була рівною, але гості зуміли вирватися вперед на чотири очки, щоправда дві поспіль «трьохи» від капітана Едуарда Федчука вивели «Старий Луцьк» вперед на одне очко. Проте кінцівку краще провели гості, які влучали здалеку та закинули ендван, вигравши першу чверть з різницею в +9 – 15:24.
Впродовж шести хвилин другої чверті «Старий Луцьк» поступово скорочував відставання, а далі у рахунку розпочалися справжнісінькі гойдалки. Завдяки двом влучанням Гуцалюка відставання скоротилося до -2, Коцько отримав шанс зрівняти, але реалізував лише один кидок з лінії після фолу на ньому. Втім, невдовзі Федчук кидком з-за дуги рахунок зрівняв, а той же Коцько вивів «Старий Луцьк» вперед. Хоча гості відповіли «трьохою» і знову вийшли вперед, але Гуцалюк знову повернув перевагу своїй команді, закинувши двічі поспіль з середньої та дальньої дистанції. Але житомиряни все ж зуміли скороти відставання до мінімуму наприкінці чверті – 42:41.
Після перерви лучани заграли активніше. За 3 хвилини 30 секунд до кінця чверті завдяки «трьосі» Гуцалюка вони мали +6. Проте в час, що залишився, луцькі баскетболісти розтринькали перевагу та дозволили «Житомиру» вирватися вперед – 54:55.
«Старий Луцьк» невдало розпочав фінальну десятихвилинку – гості відірвалися на 5 очок, відтак Володимир Журжій взяв тайм-аут, після якого команди обмінялися дальніми кидками. Але найцікавіше розпочалося, як і в попередній чверті, за три з половиню хвилини до сирени. Спочатку Гоцалюк скоротив відставання луцької команди до –2, а в наступній атаці зрівняв рахунок. Ну а далі розпочалося шоу від Дмитра Швагринського: гості вийшли вперед, але досвідчений баскетболіст закинув дві поспіль «трьохи», додавши до цього кидок з середньої дистанції. Навіть попри це, за хвилину до кінця житомиряни зуміли скоротити відставання до мінімуму. «Житомир» мав шанс навіть вирвати перемогу, однак вдалі дії у захисті Гуцалюка дозволи «Старому Луцьку» святкувати дуже важливу перемогу – 76:75.
Відзначимо, що найрезультативнішим у «Старого Луцька» стали Андрій Гуцалюк (22 очки) та Дмитро Швагринський, який оформив дабл-дабл (21 очко та 12 підбирань).

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вболівальник Показати IP 23 Грудня 2019 10:40
Сильні емоції!!! Головне перемогли хорошого суперника. Команда "росте" в своєму становленні. Дякую всім хто прийшов і підтримав "Старий Луцьк-Університет"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus