USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Старий Луцьк», перемігши у напруженому матчі «Говерлу», вийшов у плей-офф Вищої ліги. Фото

17 Березня 2019 17:29
Незважаючи на рівну гру протягом всього матчу, баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» переміг івано-франківську «Говерлу» з рахунком 80:70 та вийшов до плей-офф Вищої ліги чемпіонату України з баскетболу.

Матч відбувся 17 березня у спорткомплексі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

У вчорашній грі лучани поступилися прямим конкурентам за вихід до плей-офф «Говерлі» лише шістьма очками – 60:66, тож сьогодні їм необхідно було будь-що обігравати франківців.

Один з лідерів лучан Дмитро Швагринський відкрив рахунок у матчі, закинувши трьохочковий. Зазначимо, що Швагринський був один з найкращих в першій чверті, зокрема завдяки ще одному дальньому попаданню лучани вигравали 10:4. Відзначимо і дальній кидок Литвиненка, однак гості зуміли зібратися та скоротили відрив у рахунку до вдалого трьохочкового кидка – 17:14.
У наступній чверті завдяки дальньому від Федчука лучани пішли у відрив – 22:14. Проте гості знову зуміли скоротити відставання до двох очок. А далі у рахунку почалися справжні гойдалки. Два дальніх від Глушка та Федчука знову дозволили лучанам мати комфортну перевагу – 28:20. Після тайм-ауту івано-франківці знову ж таки наздогнали «Старий Луцьк» - гості ніяк не хотіли відпускати лучан та й луцька команда добре відреагувала на такі дії «Говерли», відірвавшись на одинадцять очок – 36:25. В підсумку на велику перерву команди пішли з шестиочковою перевагою у господарів – 42:36.
Після перерви гойдалки знову продовжилися: незважаючи на рівні перші п’ять хвилин третьої чверті, лучани знову отримали комфортну перевагу в 11 очок. Натомість гості влучили два дальніх, скоротивши відставання до вдалого двохочкового кидка – 50:52, Володимир Журжій тут вже взяв тайм-аут, після якого «трьоху» закинув Кунчик. Варто згадати й про неприємний інцидент за хвилину до завершення чверті – тренера гостей Павла Піскарьова видалили на трибуни, тож «Говерла» наступну чверть грала без свого наставника.
Перед фінальною чвертю перевага лучан складала десять очок, яку вони зберегли до останніх секунд, довівши матч до заслуженої перемоги та вийшовши до наступного етапу Вищої ліги – 80:70.
Найрезультативнішим гравцем матчу у лучан став Петро Глушко в активі якого 17 очок та 12 підбирань, також дабл-дабл оформив Максим Дейна, закинувши 14 очок та зробивши 13 підбирань. Також по 16 очок закинули Едуард Федчук та Дмитро Швагринський.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вболівальник Показати IP 17 Березня 2019 20:37
Ще 16 ігор! Супер!!! Молодці!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus