USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Старий Луцьк» при власних вболівальниках розбив «Говерлу». Фоторепортаж

28 Лютого 2021 09:58
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» без особливих проблем обіграв «Говерлу» з Івано-Франківська у першому матчі спарки – 84:64.

Матч Вищої ліги чемпіонату України відбувся 27 лютого в ОДЮСШ.

Нарешті вболівальникам дозволили повернутися на трибуни, тож і для них, і для луцьких баскетболістів матч проти «Говерли» був особливим. Та й «Старому Луцьку» потрібно було нарешті перемагати, адже в пасиві лучан – два невдалі виїзди до Рівного та Южного. Традиційно перед початком гри вмикають гімн України, але сьогодні з його відтворенням виникли технічні проблеми, тож баскетболісти лучан самі затягнули «Ще не вмерла України…», а їх підтримали фанати на трибунах.

Перші очки у матчі закинув Юрченко, а вже згодом лучани пішли у відрив – «трьоху» закинув Прозапас, а одразу після цього ефектний данк забив той же Юрченко. Коли завдяки трьохочковому Швагринського рахунок став 20:10, гості взяли тайм-аут, але після короткої перерви Швагринський знову влучив з-за дуги. Чверть так і завершилася з десятиочковою перевагою лучан – 25:15.
На початку другої чверті лучани почали нарощувати перевагу – ендван Дейни дозволив «Старому Луцьку» відірватися на +15. Але після цього «Говерла» провела хороший відрізок, скоротивши відставання до -6, при цьому Дейна заробив вже четвертий фол та сів на лавку. Після цього гру в свої руки взяв Едуард Федчук, який закинув дві «трьохи». А дальній кидок з сиреною Прозапаса дозволив лучанам піти на перерву з +8 – 42:34.
По перерві лучани здійснили ривок 7:2 – посприяв цьому Унгурян, який влучив з-за дуги. До кінця чверті «Старий Луцьк» накидав на +20 переваги 68:48.

У четвертій десятихвилинці на майданчику була рівна гра, про що й свідчить рахунок (16:16). За три хвилини до фінальної сирени Володимир Журжій навіть дав час молоді. Фінальний рахунок зустрічі – 84:64.
Найрезультативнішим у лучан став Владислав Унгурян, забивши 16 очок. Уже сьогодні об 11.00 команди зіграють другий матч.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus