USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Старий Луцьк» розбив «Прометей-2» та вийшов у чвертьфінал Вищої ліги. Фоторепортаж

22 Квітня 2021 09:37
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» переміг у третьому матчі кам’янський «Прометей-2» (77:53) та вийшов в 1/4 фіналу Вищої ліги, де зустрінеться з «Львівською Політехнікою».

Сьогодні жодній команді не можна було програвати, адже матч був вирішальним. Перші очки у грі набрали гості, проте тут же кидком з-за дуги відповів Федчук. Протягом першої половини чверті команди не відпускали одна одну в рахунку, обмінюючись набраними очками. Але невдовзі Дейна розпочав міні-ривок: спочатку він забив з-під кільця, а потім влучив дальній кидок, відповівши супернику, який зробив те саме у попередній атаці. Першу чверть «Старий Луцьк» виграв з рахунком 25:19.
Друга десятихвилинка була не надто результативною, але в ній лучани також перемогли. Відзначимо Унгуряна, який влучав і з-за дуги, і ендван, і з середньої дистанції. На велику перерву команди пішли з рахунком 38:29.
За три хвилини третьої десятихвилинки лучани відірвалися на +15. А перед фінальною чвертю рахунок був 62:44.

Четверта десятихвилинка не була результативною, але наприкінці лучани просто почали куражитися. Спочатку «трьоху» влучив Унгурян, одразу ж після перехоплення з-під кільця закинув Федчук. Лідери лучан поклали початок ривку 11:0, який в підсумку дозволив святкувати впевнену перемогу (77:53) та вихід у чвертьфінал.
Найрезультативнішим у «Старого Луцька» став Владислав Унгурян з 22 набраними очками.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus