USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

«Старий Луцьк» стартував у новому сезоні Суперліги поразкою від «Рівного»

6 Жовтня 2023 15:19
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» невдало розпочав для себе новий сезон Суперліги. У першому матчі баблу в Івано-Франківську лучани поступилися БК «Рівне» – 82:61.

У стартовій пʼятірці Луцька були одразу всі три новачки: Томас, Дюпін та Мусієнко. Рівнянин Шепелєв з лінії штрафних відкрив рахунок у матчі, поклавши початок стартового ривка своєї команди 10:2. У лучан гра зовсім не складалася – 5 очок за 6 хвилин. Лучани кидали багато трьохочкових, але протягом чверті дальню спробу влучив лише Дюпін. Коли рахунок був 15:5, Володимир Журжій вирішив взяти тайм-аут. Однак до кінця першої чверті «Рівне» ще більше наростило перевагу – 23:8.

Початок другої чверті був менш результативним – чотири очки за три хвилини від обох команд. Далі лучани потрохи почали скорочувати відставання, зокрема активністю у нападі відзначалися новачок Мусієнко та Коцько, на якому часто фолили суперники. За півтори хвилини до сповіщення про велику перерву «Старий Луцьк» відставав лише на 3 очки. Але Джойнер влучив неймовірний базер та встановив переможний рахунок для БК «Рівне» після двох чвертей – 34:28.

По перерві рівняни знову почали відриватися, зокрема продовжив феєрити Джойнер, який зробив +13 для своєї команди. Баскетболісти «Рівного» і далі влучали більше за лучан, тож після третьої чверті мали солідну перевагу – 56:38.

Остання чверть цього матчу перетворилася суто на формальність. Попри рівну гру, у ній «Рівне» також уміло перемогти. Фінальний рахунок зустрічі 82:61 на користь рівнян. Найрезультативнішим у складі «Старого Луцька» став Антон Мусієнко, забивши 17 очок.

Завтра лучани зіграють другий матч баблу проти львівської «Політехніки-Галичини».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
А ми такі ! Показати IP 6 Жовтня 2023 16:06
Вже протягом трьох років - залізна стабільніть ! Ні одного виграшу і всі програші !
Вова Показати IP 6 Жовтня 2023 16:10
И снова поражение !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus