USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

«Старий Луцьк-Університет» в напруженій боротьбі поступився БК «Рівне». Фото

12 Січня 2019 21:46
Незважаючи на те, що перші дві чверті пройшли за рівної боротьби, баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» поступився своїм географічним сусідам, клубу «Рівне», з рахунком 64:75 у першому домашньому матчі «спарки» Вищої ліги чемпіонату України з баскетболу.

Матч відбувся у Волинській ОДЮСШ 12 січня.

Ще перед матчем з’явилася інформація, що лідери лучан Володимир Коцько та Едуард Федчук можуть не брати участь у сьогоднішній грі, адже Володимир підвернув ногу, а у капітана «Старого Луцька» була температура. Проте баскетболісти сьогодні все ж вийшли на майданчик.

Обидві команди стартували дуже обережно і протягом двох хвилин на табло були нулі, лише Швагринський з-під кільця закинув перші очки команд у матчі. Команди не хотіли далеко відпускати одна одну і старалися відповідати результативними атаками. Лише трьохочковий від Коцька і два з-під кільця від Салтовця дозволили відірватися на чотири очки – 11:7. Однак, варто зазначити, що «Рівне» вирівняло гру і навіть зуміло виграти першу чверть – 17:18.
Початок другої десятихвилинки чимось нагадував початок першої, адже обидві команди знову не могли попасти у кільце. Однак дві «трьохи» від Федчука дозволили лучанам вийти вперед – 23:21, щоправда, не надовго, адже у рівнян також в хід пішли кидки з дальньої дистанції. У лучан запам’яталися два з фолом від Литвиненка та два з-під кільця від Коцька після перехвату та сольного проходу. На велику перерву команди йшли з рахунком 35:38 на користь гостей.
У третій чверті команда з Рівного наростила перевагу до семи очок. Зазначимо, що у лучан зовсім не йшли дальні кидки, зокрема у Володимира Коцька, який реалізував лише один трьохочковий з дев’яти спроб.

На початку четвертої десятихвилинки гості взялися нарощувати перевагу, яка сягнула понад десять очок. Однак дві «трьохи» від Кунчика та Федчука дозволили дещо скоротити відставання – 56:63. Проте на підсумковому рахунку це не позначилося, і гості святкували загальну перемогу – 64:75.
Зазначимо, що найрезультативнішими гравцями матчу «Старого Луцька» стали Володимир Коцько з 17 очками та Едуард Федчук з 14 набраними балами. Також 13 очок набрав Олег Салтовець та додав до них 22 підбирання.

Наступний матч «спарки» команди зіграють завтра об 11.00 в ОДЮСШ.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus