USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Старий Луцьк» в гостях впевнено переміг «Черкаські Мавпи-2»

11 Січня 2020 17:53
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» на виїзді впевнено переміг «Черкаські Мавпи-2» - 71:87.

Матч Вищої ліги чемпіонату України відбувся 11 січня в Черкасах.

Перші очки у матчі закинув капітан лучан Едуард Федчук, влучивши з-за дуги, невдовзі «Мавпи» відповіли «трьохою» Мельника. Попри кидки здалеку, стартові хвилини були не надто результативними в обох команд. Через 5 хвилин завдяки дальньому кидку Дейни лучани мали +3. А ще одна дальня спроба Федчука дозволила госятм мати шість очок переваги. В підсумку, перша чверть завершилася з рахунком 13:20 на користь «Старого Луцька».

За першу половину другої чверті лучани збільшили свою первагу до 14 очок, зокрема шість очок за ці хвилини закинув Володимир Шевчук. Подекуди первага «Старого Луцька» сягала 18 очок, але на велику перерву команди пішли з рахунком 31:46.

Третя чверть розпочалася з «трьохи» Федчука, одразу після перхвату з дальньої дистанції кидав Швагринський, але промахнувся. Втім, на старті десятихвилинки перевага лучан була вже +21, адже Федчук ще раз влучив з-за дуги. «Трьоха» Коцька та чотири очки від Співака та Дейни за півтори хвилини до завершення чверті дозволила мати лучанам 30 очок переваги. Перед фінальною чвертю рахунок був розгромним – 43:73 на користь «Старого Луцька».

Початок четвертої десятихвилинки запам'ятався «трьохою» Дейни, однак невдовзі Максим заробив п'ятий фол та покинув майданчик. Маючи достатньо впевнену перевагу, «Старий Луцьк» дозволив пограти і господарям майданчика, які впевнено перемогли в цій чверті. Проте підсумковий рахунок був на користь команди з Луцька – 71:87.

Найрезультативнішим гравцем у «Старого Луцька» став Едуард Федчук, в активі якого 19 очок.

Вже завтра команди зіграють другий матч спарки, початок об 11.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus