USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

«Старий Луцьк» вдома впевнено переміг БК «Маріуполь». Фоторепортаж

13 Квітня 2019 22:39
Завдяки впевненій грі Дмитра Швагринського, капітана Едуарда Федчука та Максима Дейни баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» на домашньому майданчику впевнено переміг баскетбольний клуб «Маріуполь» - 83:59.

Матч другого етапу Вищої ліги чемпіонату України з баскетболу відбувся 13 квітня в ОДЮСШ.

Минулими вихідними «Старий Луцьк» здійснив невдалий виїзд до Миколаєва, де двічі поступився місцевому «Ніко-Баскету», тож сьогодні луцькі баскетболісти будь-що прагнули порадувати рідні трибуни.

Перші очки у матчі забили маріупольці – ефектний слем-данк забив Белла, йому «трьохою» відповів Глушко. А потім снайперські здібності продемонстрував Швагринський, який закинув два трьохочкових, один з яких після перехвату Федчука, тож лучани одразу ж заволоділи перевагою – 9:2. Тренерський штаб гостей тут же взяв тайм-аут, після якого у лучан ендван закинув Коцько, проте не зумів реалізувати кидок з лінії. Також ендваном відзначився Глушко. За хвилину до завершення чверті «трьоху» забив Кунчик, гості відповіли кидком з середньої дистанції, встановивши остаточний рахунок першої чверті – 22:14 на користь господарів.
Друга десятихвилинка розпочалася з «трьохи» від лучан, однак гості зуміли зрівняти рахунок та навіть вийти вперед – 24:26. Щоправда, лучани зібралися та відіграли відставання. Трьохочковий на останніх секундах від Дейни дозволив його команді мати п’ятиочкову перевагу перед третьою чвертю – 38:33.
Після великої перерви луцька команда пішла у відрив 8:2, реакція тренерського штабу маріупольців була миттєвою – тайм-аут. Однак після короткої перерви краще виглядали лучани: відзначимо ендван Швагринського, а також «трьоху» та два у відриві Федчука. Така активність лідерів дозволила мати дев’ять очок переваги перед фінальною чвертю – 58:49.
За п’ять хвилин четвертої десятихвилинки лучани збільшили перевагу до вісімнадцяти очок, тож після «трьохи» від Федчука гості взяли тайм-аут. Лучани мали впевнену перевагу, тож коуч Володимир Журжій вирішив дати шанс молоді, яка не підвела та довела матч до логічного завершення – 81:57.
Найрезультативніши гравцем у лучан став Дмитро Швагринський, якому не вистачило одного підбирання, аби оформити дабл-дабл, також в його активі 19 очок. Окрім того, 17 та 16 очок закинули Максим Дейна та Едуард Федчук відповідно.

Вже завтра команди зіграють другий матч спарки, який відбудеться о 10.00.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus