USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

«Старий Луцьк» впевнено переміг одеську «БІПу» в другому матчі

7 Лютого 2021 12:45
Вигравши усі чотири чверті, баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» упевнено переміг одеську «БІПу» в другому матчі на виїзді – 67:85.

Другий матч спарки Вищої ліги чемпіонату України відбувся 7 лютого в Одесі.

У вчорашній грі, маючи впевнену перевагу, яка інколи сягала 16 очок, «Старий Луцьк» провалив останні хвилини третьої чверті, дозволивши одеській «БІПі» скоротити відставання до трьох очок. В останній чверті команди йшли нога в ногу (23:23), однак лучани зуміли зберегти переможний рахунок – 82:85.

Перші очки у матчі закинув Унгурян, влучивши з-за дуги, проте одесити відповіли тим же – забив Соловей. Стартові п’ять хвилин були рівними – команди відповідали одна одній результативним атаками. У лучан відзначимо Коцька, який двічі поспіль забив трьохочкові. А дальні влучання Глушка та Прозапаса дозволили гостям відірватися на +5 за дві хвилини до закінчення чверті. Проте перша десятихвилинка закінчилася з рахунком 22:25 на користь «Старого Луцька».

На початку другої чверті лучани відірвалися на +12 – посприяв цьому Унгурян, який спочатку влучив з-за дуги, а потім забив у відриві. На велику перерву команди пішли за рахунку 38:47.

У першій половині третьої чверті лучани непогано влучали дальні кидки, зокрема «трьохи» Крамара, Юрченка та Унгуряна дозволили відірватися на +17. Перед фінальною десятихвилинкою рахунок був 53:67.

У четвертій чверті лучани впевнено контролювали гру, не дозволяючи одеситам наблизитися у рахунку та навіть наростивши перевагу до +18. Здалеку у «Старого Луцька» влучали Федчук та Унгурян. Тренер «БІПи» намагався внести корективи в гру, взявши тайм-аут, але це не змінило ситуацію на майданчику. Завдяки класній «трьосі» Федчука за хвилину до фінальної сирени лучани відірвалися на +22. Остаточний рахунок зустрічі – 67:85.

Найрезультативнішим у «Старого Луцька» став Владислав Унгурян, в активі якого 22 очки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus