USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Старий ринок міг би стати родзинкою міста», - луцький ресторатор

11 Січня 2018 08:00
Власник ресторану «Корона Вітовта» Олег Іванюк вважає, що Центральний ринок не може більше існувати в такому вигляді, в якому він є зараз, пише «Волинь24».

«Є приклад ринку у центрі Відня. Наприкінці 90-х – на початку 2000-х його теж хотіли зносити, було багато суперечностей. Але все вдалось зробити так, що ринок став родзинкою міста. Це місце, де туристи можуть купити антикваріат, спробувати делікатеси, купити якесь високоякісне м’ясо, з’їсти устриці. Там на три дні можна зникнути в букіністичних магазинах, там художники, скульптори, гончарі продають свої витвори. От що треба зробити з Старим ринком», - зауважив ресторатор.

«А якщо і далі торгувати живою птицею і секонд-хендом, нічого не буде. Зараз півринку – це секонд-хенд і беушні запчастини. Це ринок бідності. Я розумію, що зараз ми так живемо, але ж ми повинні дивитись у майбутнє. Тут повинна і влада втрутитись, і ми всі повинні розуміти, що так далі не може бути. Це хвороба нашого міста, яку потрібно лікувати», - наголосив Олег Іванюк.

З його слів, в першу чергу потрібно розібратись, на яких законних підставах працює ринок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Луцьк Показати IP 11 Січня 2018 08:59
Дуже влучна фраза - РИНОК БІДНОСТІ... от тільки в нас 70...80% населення країни живе за межею бідності (((
Мудрий до Луцьк Показати IP 11 Січня 2018 10:09
Якої "бідності"? Це не бідність, а би?лоття. Бідність торгує на тротуарах, а за парканом мільйони готівки щодня.
Остап Показати IP 11 Січня 2018 09:41
це ринок з книг Ільфа і Петрова
лучанка до Мудрого до Остап Показати IP 11 Січня 2018 12:47
Золоті слова.
Зоряк Шкірян Показати IP 11 Січня 2018 12:45
А став не родзинкою а немитою ду?ою міста!
нострадамус Показати IP 11 Січня 2018 12:49
Правильно-замість секонд хенду -бутіки з шмотками ціною в сердномісячну пенсію або зарплату!... а чи потрібен нам ще порт-сіті-2, або оновлений цум де майже кожен місяць змінюються тоговці? Звичайно територію ринку є потреба впорядкувати, бажано коштом громади, а не бізнес-інвесторів, які потім піднімуть орендну плату до хмар...
Доктар Шацький 33 см Показати IP 11 Січня 2018 13:24
ПРИБЕРИТЬ його на х..., нехай там краще буде зелений луг ....
Саша Показати IP 11 Січня 2018 14:53
В мого знайомого мами на ринку своя точка вона купляля її за 7000 доларів. І що вона має просто так віддати свої гроші? Ви вкурсі що другу половину ринку мають перенести на гпз і підприємці знов мають купляти точки. А і доречі дехто пише що там завжди грязно, там кожного дня приберальниця приберає я сам бачив.
Саша Показати IP 11 Січня 2018 14:58
В нас люди тільки про себе думають. А цих людей тупо обдурили люди платили величезні гроші за ці контейнери а зараз їх хочуть залишити без робітними. А чому варшавський ринок не трогають там також завжди грязно.
Саша Показати IP 11 Січня 2018 15:08
Люди поставте себе на їхнє місце. І там не одне би.ло працює там працюють такі ж самі люди як і всі.Тільки ті люди в свою працю вклали всю свою енергію і час. Ви попробуйте зимою цілий день пробути на вулиці. це жах але що поробиш якщо треба прокормити власну сімю і заплатити за квартиру. А ви всі тут такі розумні що то ппц. Ви спочатку знайдіть тим лудям достойну роботу а потім відберайте в них їхній власний кусок ХЛІБА........
Лучанин з Підворотні Показати IP 12 Січня 2018 02:52
Тепер буду знати відношення до простих людей персоналу ресторану Корона Вітовта а особливо його директора. Чи ви думаєте простому українцю нема що робити тільки ходити по рядах з книгами, вишукувати собі цікаві сувеніри? Нехай нам раніше зроблять життя на рівні Відня, тоді ринок сам самоліквідуєтья. А до вашого ресторану тепер я не піду ніколи. Огидно просто.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus