USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Статуетку кликуна в центрі Луцька вкрав неповнолітній

23 Червня 2020 11:12
Знайшли особу, яка викрала статуетку кликуна на вулиці Лесі Українки в Луцьку. Зловмисником виявився раніше судимий неповнолітній лучанин, який, окрім крадіжки кликуна, вчинив ще низку злочинів. Він проведе за ґратами 3 роки та три місяці.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що 18 жовтня 2018 року неповнолітній обвинувачений, перебуваючи біля Луцького міськрайонного суду на вулиці Лесі Українки, пошкодивши металевий тримач викрав мініскульптуру «Луцький кликун». Вартість статуетки становить 17 тисяч 775 гривень.

Окрім того, неповнолітній вчинив ще кілька злочинів. Зокрема, з березня по вересень 2019 року він проникав в гаражі, господарські будівлі, а також в квартири, звідки зазвичай викрадав електроінструменти. Загальна сума викраденого становить майже 50 тисяч.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину, щиро розкаявся та просив суворо не карати.

Тож суд призначив йому покарання у виді трьох років позбавлення волі, приєднавши три місяці невідбутого покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus