USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Стався конфуз на сцені. Дружина відомого співака з Волині покинула «Голос країни»

9 Жовтня 2023 11:15
На сцені «Голосу країни-13» боролися за участь у шоу Олександра Вдовиченко, Михайло Панчишин та Катерина Дигало з команди Артема Пивоварова.

Вокалісти виконали хіт італійського гурту Måneskin – I Wanna Be Your Slave. Та, як виявилося, на сцені не все пішло за планом. У дружини відомого співака з Волині DOVI – Олександри – злетів навушник. Вокалістка не розгубилася. Вдовиченко вдала, ніби нічого не сталося, та доспівала трек до кінця. Вокалістка професійно викрутилася із ситуації, що цей конфуз помітила лише тренерка Юлія Саніна, пише ТСН.

«Це крутяк! Це сила, це енергія, про яку говорив Артем і на яку ми всі так чекали. Дуже класно виступили. Мені дуже Олександра сподобалася своїм професіоналізмом. У неї злетів навушник, злетів монітор вушний, вона виконала до кінця пісню, ніби нічого не сталося. Я це дуже сильно поважаю. Це було професійно!» – прокоментувала Саніна.
Майже всі тренери та зіркова наставниця KOLA радили Артему Пивоварову залишили на проєкті саме Олександру. Сам тренер зробив свій вибір на користь іншого учасника.

«Олександро, ти неймовірна! Ти збереш стадіон, я вірю в це. Катерино, ти неймовірна особистість. Ти ні на кого не схожа. Я вірю в тебе. Михайло, друже, ти є уособленням нашої незламної України, наших воїнів, нашого героїзму. Я пишаюся, що я познайомився з тобою. Для мене цей вибір дуже складний. Я маю дати шанс людині, яка сказала слова, які викарбувалися у моїй пам’яті: «Я тут не для того, щоб розповідати про себе, я тут для того, щоб розповідати про наших воїнів», – сказав Артем Пивоваров.

Далі участь у проєкті продовжує саме Михайло Панчишин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2023 13:57
Ащо є такий співак DOVI, і він відомий? Ну його дружина, мать туди, но що то за співак такий DOVI?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus