USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Вирішила, що досить відкладати життя на потім»: дружина співака з Волині розповіла про участь у «Голосі країни»

24 Вересня 2023 20:04
Дружина відомого артиста з Ковеля Андрія Вдовиченка під псевдонімом Dovi, співачка Олександра Вдовиченко (Sanya) змагатиметься за перемогу у вокальному шоу «Голос країни-13» на телеканалі 1+1.

У коментарі виданню Район.Ковель дівчина розповіла, чому вирішила взяти участь у співочому шоу, про залаштунки зйомок та чому вона обрала саме Артема Пивоварова своїм тренером.

«Дуже часто я чула фразу «ти так гарно співаєш, тобі потрібно на «Голос Країни», але я завжди вагалась і сумнівалась у своїх силах. Після початку повномасштабного вторгнення дуже багато переосмислила у своєму житті і вирішила, що досить відкладати життя на потім, саме тому я прийняла цей виклик для себе. Якщо не зараз, то завтра може і не бути. Це дійсно виклик для мене і максимальний вихід із зони комфорту, але я думаю, що впоралась з цим! На кастингу я виконувала багато українських пісень сучасних артистів, і, звісно ж, я не могла не заспівати пісню свого талановитого чоловіка, бо щиро вважаю її хітом!» – каже Олександра.
Артистка розповідає, що зйомки відбувалися у Варшаві і це перший європейський сезон, тому в учасників є можливість бути почутими не тільки в Україні, але й в Європі. На своїй сторінці в інстаграмі дівчина поділилася відео поїздки до Варшави.

Олександра закликає інших артистів не сумніватися у тому, що у шоу «Голос» все відбувається чесно і не втрачати свій шанс.

«Після виходу мого епізоду можу 100% гарантувати, що все чесно! Мені соромно зізнатися, але колись я думала, що це телебачення і там все відбувається нечесно. Що вже є сценарій, хто кого обирає, що учасників можуть висвітлити в негарному світлі. Але це не так. Тепер я на власному досвіді можу запевнити тих, хто досі вагається і сумнівається в чесності і щирості цього проєкту, не упустіть свій шанс спробувати свої сили і заявити голосніше про себе!» – каже Sanya.

«Команда Голосу – це любов, кожен з добротою відноситься до тебе. І якщо тобі щось не подобається, вони вирішують всі твої побажання, аби тобі було максимально комфортно», – додає дівчина.

На проєкті Олександра вже познайомилася з людьми, з якими планує продовжити спілкування і поза шоу.

«Чесно кажучи, мені здається, що можна було паралельно зняти ще одне шоу про залаштунки, бо те, що відбувалось в готелі, де жили всі учасники, – це щось неймовірне. Ідучи коридором з кожної кімнати лунав спів, всі учасники були дружніми. Я дуже щаслива, що взяла участь саме цього року, бо на проєкті я здобула не тільки досвід, але й друзів, з якими продовжу спілкування поза проєктом», – зазначає вона.
Sanya в шоу «Голос» обрала тренера Артема Пивоварова, оскільки вони «на одній хвилі».

«В дитинстві я була пацанкою і мені було комфортніше спілкуватися з хлопцями, ми були ніби на одній хвилі, я полюбляла футбол, баскетбол, слухала рок і завжди була в компанії хлопців. Тому, здається, вибір очевидний – Артем Пивоваров у минулому рокер, його енергія просто неймовірна. Тож я одразу відчула, що цей тандем буде успішним. І ні разу не пошкодувала, що зробила такий вибір. Дякую тренеру, що повірив у мене», – поділилася Олександра.
Наступного разу дівчину можна буде побачити в шоу «Голос» під час другого етапу – батлів, які вже також записали.

«За правилами шоу, спойлерити не можу, але другий етап здивує кожного. Що можу сказати, хоч це і батли, але тут немає конкуренції, є дружба і взаємопідтримка», – заінтригувала Sanya.
Варто додати, що 22 вересня Олександра випустила свій перший відеокліп на пісню «Спустошені».

«Історія буває складною, і музика завжди була відображенням людських переживань та почуттів. Саме тому ця пісня була написана на початку повномаштабного вторгнення, коли Україна переживала найтяжчі часи, а всі люди були обʼєднані одним спільним почуттям – спустошенням! Пісня «Спустошені» – це крик душі, що лунає в усіх нас. Та, не дивлячись на всю важкість, яка переповнює цю композицію, вона також віддзеркалює надію і силу духу, яка вже допомогла стати нам сильнішими», – йдеться в описі до дебютної роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus