USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Стеження за Зеленським: його постійно супроводжують підозрілі авто

8 Лютого 2019 10:10
Команда керівника студії "Квартал-95" зафіксувала на фото і відео кілька автомобілів із тонованими вікнами, які постійно стежать за пересуванням кандидата в президенти Володимира Зеленського. Це почалося в Одесі, а тривало в інших містах, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Легковики з темними вікнами – тоноване навіть лобове скло. Машини і номерні знаки змінюються, але хтось постійно супроводжує команду "Кварталу-95". Підозрілі авто фільмують на телефони: "Ось наближаємося до машинки, котра другий день супроводжує, тільки номери інші. Спостерігаємо – знову стоїть за 500 метрів". В Одесу Зеленський прибув на зйомки фестивалю "Ліги сміху". Те, що він став об'єктом стеження, його команда помітила одразу – кажуть, вже з аеропорту хтось сів їм "на хвіст", і так тривало впродовж кількох днів.
Спочатку кварталівці самі влаштували спостереження за невідомими спостерігачами, згодом, за їхніми словами, терпець урвався і вони викликали поліцію. Вимоги поліцейських відкрити вікно ті, хто в машині, проігнорували, але згодом все ж таки погодилися поговорити з копами. Спілкування триває недовго – поліцейським щось показують і знову зачиняють вікно. "Документи показали співробітникам поліції. Співробітники поліції кажуть, що це таємниця, вони не можуть розголошувати інформацію", - пояснюють люди на відеозаписі. Свідки сцени спілкування поліції і невідомих у машині запевняють – ті показали якесь посвідчення. Про те, що це були співробітники СБУ, патрульні зізналися вже поза камерою.

Щоби зібрати докази, кварталівці продовжили своє контрспостереження – і вже в Києві помітили машини з тонованими вікнами. Вони стояли неподалік майданчика, де знімають продовження серіалу "Слуга Народу". Так само підозрілий супровід автомобілів був у Житомирі, куди Зеленський приїхав із концертом. Сам кандидат у президенти драматизувати стеження за собою не став і пожартував: "Я відчуваю себе постійно в безпеці, я дуже дякую СБУ, що вони поруч зі мною, навіть коли я їх не бачу, вони мене охороняють, навіть якщо це незаконно – це класно. Мені здається, що їм треба інша назва СБЗе – служба безпеки Зеленського. Тому шо СБУ – це Служба безпеки України і тоді треба не мене все-таки захищати, а захищати нашу Україну".

У СБУ причетність до стеження за кандидатом Зеленським та іншими заперечують, але обіцяють уважно вивчити всі обставини, що можуть указувати на правопорушення стосовно кандидатів, якщо ті звернуться з відповідною заявою. "Служба безпеки України з відповідальністю заявляє, що жодної дії, оперативно-розшукового або процесуального характеру, яка б обмежувала права і свободи осіб, зареєстрованих кандидатами в президенти, не здійснювала", - наголосили у спецслужбі. Юристи Зеленського вже написали заяву до МВС про порушення недоторканності приватного життя та перешкоджання здійсненню виборчого права. У відповідь поліція зареєструвала кримінальне провадження і розпочала досудове слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
кгб Показати IP 8 Лютого 2019 11:29
То його просто охороняють! Не панікувати!
Богдан Сташинський Показати IP 8 Лютого 2019 12:07
В таких випадках робиться гучна провокація і состерігачів охорона роздягає до трусів ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus