USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Структури Міноборони на Волині фінансуватимуть з місцевого бюджету

25 Травня 2015 12:15
Додаткові матеріали та документи, пов’язані з внесенням змін до закон України «Про оборону», у якому йдеться про фінансуванням і утриманням структур Міністерства оборони, сьогодні відправлять до столиці. Ці зміни до законодавства необхідні для того, аби підрозділи та структури Міноборони, що «розквартировані» на території відповідних областей, мали змогу фінансуватися за рахунок місцевих коштів.

Про спроби змінити законодавство під час оперативної наради сьогодні, 25 травня, повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

«Поки закон трактує так, що фінансування може бути лише за рахунок коштів з держбюджету або спонсорських грошей. Однак, у Міністерстві фінансів погодились і з тим, що певні речі потрібно забезпечувати за рахунок місцевої казни. Тому й чекають від нас відповідних матеріалів»? - зазначив очільник області.

Тим часом у Волині є змога утримувати певні структури Міноборони, зокрема профінансувати реконструкцію будівель і споруд, де дислокується 14 бригада, а також інших об’єктів та військових частин на території області. Є обласна програма, яка почала діяти, але фінансові проблеми можна вирішити тільки змінами до закону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучани Показати IP 25 Травня 2015 12:21
Невже всі лікарні та школи профінансовані ? Міноборони повинно само фінансувати свої підрозділи. Як продавати землю -то тільки Міноборони.
оля Показати IP 25 Травня 2015 13:07
Децентралiзацiя .
Анонім Показати IP 25 Травня 2015 14:06
це для того, щоб крали гроші ще й волинські чиновники.А так крадуть тільки у моборони

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus