USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Призначили нового командира волинської 14 ОМБР

4 Жовтня 2021 16:20
4 жовтня командувач військ оперативного командування «Захід» полковник Сергій Літвінов урочисто відрекомендував новопризначеного командира 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого підполковника Олександра Охріменка.

Про це повідомляє пресслужба 14-ої ОМБр.

Під час церемонії відрекомендування підполковник Олександр Охріменко урочисто прийняв бойовий прапор. Під час знайомства з особовим складом він наголосив, що продовжуватиме та примножуватиме здобутки й традиції Князівської бригади.

«Я гордий стати командиром славетної 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, про яку багато чув, яка з честю і гідністю пройшла горнило російсько-української війни. Я впевнений, що разом з досвідченим, загартованим у боях особовим складом бригади ми зуміємо подолати всі виклики, які перед нами постануть, виконаємо всі завдання, які на нас покладатимуться задля досягнення спільної для всіх нас і найважливішої мети, – здобуття Перемоги над ворогом», – сказав підполковник.

Олександр Охріменко – досвідчений, мудрий і виважений бойовий офіцер, який пройшов у Збройних Силах України всі командні посади, від командира взводу до командира військової частини, вміє згуртувати військовий колектив, повести за собою, надихнути на нові звершення.

Нагадаємо, колишній командир бригади полковник Сергій Войченко залишив посаду наприкінці серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus