USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.15
  • PLN 9.85 10.00

Сценарист «Кримінального чтива» сидітиме за кримінальний злочин

30 Вересня 2009 19:09
Сценарист «Кримінального чтива» Роджер Ейварі засуджений до року в’язниці з п’ятирічним випробувальним терміном за керування автомобілем у нетверезому стані і спричинення смерті з необережності, повідомляє Associated Press. Про це 30 вересня повідомляють «Волинські Новини».
У січні 2008 року автомобіль, за кермом якого перебував Ейварі, на швидкості 160 кілометрів на годину врізався у телефонну будку. В результаті ДТП друг Ейварі, який знаходився в машині, загинув, а дружина сценариста дістала травми. Під час розслідування було встановлено, що Ейварі керував автомобілем, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння.
Розгляд справи Ейварі в суді почався у серпні 2009 року. За сукупністю звинувачень сценаристові загрожувало до 11 років ув’язнення. Проте суд, ухвалюючи вирок, врахував, що раніше Ейварі не мав проблем із законом, він повністю визнав свою провину, а також виплатив велику компенсацію родичам загиблого пасажира.
Роджер Ейварі в 1995 році спільно з Квентіном Тарантіно одержав «Оскар» за сценарій «Кримінального чтива». Серед інших відомих робіт Ейварі – сценарій до фільму «Беовульф» – пише Лента.ру.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus