USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

«Студент року» на Волині вдруге пройде без Сосновського

8 Жовтня 2008 13:55
Із 20 жовтня у навчальних закладах Волині розповсюджуватимуться анкети учасників конкурсу «Студент року «Волинь»-2008». Про це йшлося 8 під час прес-конференції в приміщенні ІАЦ «Луцьк», - повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як зазначив начальник відділу у справах сім’ї та молоді луцької мерії Ігор Гузь, цьогорічний конкурс проводять Молодіжна рада Луцька та Волинська студентська рада. Свято пройде під патронатом міського голови Богдана Шиби.
Натомість голова Молодіжної ради Луцька Ольга Коритнєва розповіла, що волинські спудеї змагатимуться у дев’яти номінаціях: «Студент-митець», «Студент-громадський діяч», «Студент-науковець-природник», «Студент-науковець-гуманітарій», «Студент-журналіст», «Студент середнього спеціального навчального закладу», «Студент-журналіст», «Студент-комп’ютерний геній», «Студент-спортсмен», «Студент-підприємець».
Зараз організатори ведуть переговори, аби на конкурсі виступили зірки українського шоу-бізу ­– СКАЙ, Бумбокс або Лама.
Водночас, відповідаючи на запитання, Ігор Гузь запевнив: вони не відмовляться від допомоги від колишнього голови оргкомітету Антона Сосновського. «Але Антон Павлович об’єктивно зосередився на банківській справі», - додав пан Гузь.
Натомість пан Сосновський у телефонному коментарі відповів досить категорично – «аферистів і крадіїв не підтримую».
Довідково:
Торік при проведенні конкурсу «Студент року» виник конфлікт поміж колишнім головою оргкомітету Антоном Сосновським та нинішніми – Ігорем Гузем та Ольгою Коритнєвою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Олесь Показати IP 8 Жовтня 2008 13:59
А хто такий Сосновський?
Анонім Показати IP 8 Жовтня 2008 15:16
А хто такий Олесь , [вирізано - цензера] ті тупі питання
Анонім Показати IP 8 Жовтня 2008 23:33
Сосновський - це чоловяга який започаткував цю акцію, а тепер якісь "жорікі" хочуть провести
Аль Джазіра Показати IP 10 Жовтня 2008 10:23
Молодь, якщо ви вболіваєте за Україну - ігноруйте цей конкурс, який влаштовує [вирізано - цензура] Гузь,[вирізано - цензура] Коритнєва і мер [вирізано - цензура]. Вони використовують ваш ентузіазм, щоб косити бабло і здобувати імідж людей, які підтримують молоді таланти...Молодь - це завжди протест, історія пам'тає тих, хто ставав проти справедливості, а не збирав нагороди....
Олесь Показати IP 10 Жовтня 2008 20:06
Так хто ж все-таки той Сосновський? Ніколи такого не чув.
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2008 20:27
Олесю http://www.volynnews.com/blogs/usr/15/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus