USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Студентам луцького «політеху» продовжили дистанційне навчання до грудня

13 Листопада 2020 15:38
Координаційний штаб Луцького НТУ вирішив продовжити дистанційне навчання студентів до 1 грудня 2020 року.

Про це повідомляють на сайті вишу.

У зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації, адміністрація ЗВО вирішила не піддавати ризику захворюваності студентів та працівників університету і продовжити дистанційну форму навчання.

«Головне завдання – унеможливити потрапляння викладачів і студентів у зону ризику. В нас налагоджена система дистанційного навчання, вона ефективна, це підтвердило і проведення попередньої сесії без нарікань. Поки я не бачу комплексних аргументів, для чого студенти мають виходити, тим більше, коли немає проблем із дистанційним навчанням. Нам необхідно грамотно підійти до ситуації, щоби не наразити на небезпеку людей і водночас забезпечити якість освіти», – наголосив в.о. ректора Петро Савчук.

Підтримали таку думку й проректори з науково-педагогічної роботи.

Зокрема, Оксана Ляшенко зазначила, що нинішня ситуація в країні досить складна і на університет лягає неабияка відповідальність щодо надання належної допомоги у випадку інфікування не місцевих студентів, а місць у лікарнях, на разі, не вистачає.

Таким чином, члени координаційного штабу вирішили продовжити дистанційне навчання, натомість максимально забезпечивши доступ студентів у сесійний період для очних консультацій, попереднього захисту та захисту дипломних робіт. Якщо згодом буде прийняте рішення про захисти дипломних робіт в очному режимі – відповідні зміни будуть оприлюднені.

Крім того, на разі відбуватиметься опитування по кожному структурному підрозділу та серед студентського активу щодо кількості підтверджених фактів захворюваності у працівників та здобувачів освіти в університеті, а також осіб, які перебувають на самоізоляції та мають підвищені ризики до захворювання.

Відповідний проект наказу готується і буде оприлюднений уже невдовзі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
127 Показати IP 13 Листопада 2020 15:50
Как дистанционное обучение сказывается на стоимости за обучение?
Дивні, брате, часи н Показати IP 13 Листопада 2020 18:34
Скоро на законодавчому рівні введуть поняття - Дистанційний диплом. Він то ніби і є, але десь знаходиться дистанційно ! А там недалеко і до дистанційної зарплати - вона буде нарахавана, але до неї не дотягнешся, бо дистанція завелика ! А кохатися, шо тоже дистанційно ? Отак і життя пройде дистанційно !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus