USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вакциновано 85% працівників: чи запровадять у Луцькому НТУ дистанційне навчання

22 Жовтня 2021 15:16
У Луцького національного технічного університету немає потреби переходити на дистанційне навчання, адже 85% працівників закладу освіти отримали дві дози вакцини.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла проректорка ЛНТУ з науково-педагогічної роботи та забезпечення якості освіти Оксана Ляшенко.

«Наразі в університеті понад 85% працівників вакциновані двома дозами вакцини. Позитивним є й те, що повнолітні студенти з власної ініціативи також розпочали вакцинацію. Вже є нормальний відсоток вакцинованих.

Вчора ми отримали лист з рекомендаціями від Міністерства освіти про організацію дистанційного навчання. Однак наступний тиждень у нас модульний, він не передбачає проведення занять, передбачений лише модульний контроль. Тобто навчання відбуватиметься відповідно до графіку освітнього процесу. Модульний контроль буде проводитися з використанням технологій дистанційного навчання, а деякі модулі прийматимуться очно в малих групах. Ці модулі потребують виконання завдань на обладнанні», – поінформувала освітянка.

Також вона наголосила, що на сьогоднішній день ситуація в університеті не є критичною.

«Наразі лише шість працівників із 440 перебувають на самоізоляції з підтвердженим ковідом. Також на самоізоляції перебуває 12 студентів. Відповідно до алгоритму дій, затверджених Кабміном, 16 груп переведені на дистанційне навчання. Ситуація контрольована і потреби швидкого переходу на дистанційне навчання немає. З 25 жовтня ми спостерігатимемо за ситуацією в області та вирішуватимемо, чи будемо переходити на дистанційне навчання», – резюмувала Оксана Ляшенко.

Раніше повідомляли, що дистанційна форма навчання вводиться для усіх факультетів Волинського національного університету імені Лесі Українки з 25 жовтня по 15 листопада.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Цікаво Показати IP 22 Жовтня 2021 17:16
А що скаже керівництво, коли з'являться померлі? Особиста позиція двох керівних осіб трансформується в логічні пояснення перед рідними померлих викладачів і студентів?
Мама студента Показати IP 22 Жовтня 2021 17:56
Дистанційне потрібно… хоча б ради того щоб призупинити зростання показників захворюваності. Це легше, ніж зупиняти бізнес. Та і справді , хто таке керівництво окремого Вузу , щоб наражати на небезпеку дітей та викладачів? Хто відповідатиме? Вірус дуже агресивний
Мамі до Мама студента Показати IP 22 Жовтня 2021 19:32
Діяльність бариг на ринках, що податків не сплачують і торгують контрабандним непотребом ви називаєте бізнесом ???
Мама студентки до Мамі Показати IP 23 Жовтня 2021 16:42
У мене багато знайомих працюють на ринках. І ніде, як там, сплачують податки вчасно, тому що ніде, так як там, часто проводять перевірки різні інстанції. Ідентичний контрабандний непотріб абсолютно однаковий, що на ринках, що у наших "фірмових" магазинах у ТЦ. Адже власники у них одні і ті ж самі, з різницею у тому, що на ринках можна поторгуватися.
До цікаво Показати IP 22 Жовтня 2021 18:16
А може ліпше в шкаралупу сховатися і чекати старості?
Не Ванга Показати IP 22 Жовтня 2021 21:17
Запровадять полюбе, бо замерзнуть. Сезон опалення відміняється.
С.М. Показати IP 23 Жовтня 2021 08:49
А дійсно, це цілком можливо при нинішніх показниках захворюваності. Студенти ж майже всі невакциновані. Та й працівників в реальності далеко не 85% вакцинованих. Що буде, якщо хтось помре, заразившись на заняттях? Не секрет, що дистанційне не запроваджують виключно з-за заборони ректора, якій потрібні масовки для гарних фоточок
Тетяна Показати IP 23 Жовтня 2021 09:04
Яка заборона ректора? Що вона може заборонити? Вона ж зараз в Іспанії на своїй віллі відпочиває у відрядженні
Студент Показати IP 23 Жовтня 2021 23:53
А палітєху як завжди начхати на свої студентів, мало того що в аудиторіях жахливий холод - холодніше ніж на вулиці, і якщо не корона, то якесь запалення після пар в такий дубак точно світить. Так ще особисто знаю пару студентів, у яких був ковід, а їх групу даже на тижневий карантин не відправили. Мда уж

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus