USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Студентський конкурс у волинському університеті перетворився у стриптиз-шоу? ФОТО

18 Березня 2009 08:53
У Волинському національному університеті імені Лесі Українки визначили «Містера філологічного факультету-2009». Про це 18 березня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Всього у конкурсі брали участь 6 учасників – студентів філологічного факультету.
 
У журі перебували представники як студентства, так і викладачі.
 
Під час багатьох етапів змагання його учасники виступали оголеними або роздягалися просто на сцені.
 
Деякі конкурсанти показували себе зокрема у образах пияка, Вєрки Сердючки, геїв.
 
Також присутнім у залі у перервах між етапами демонструвалися різні сценки, виконувались пісні тощо.
 
Результати:
– Назар Шумчук (120 балів) – «Містер спокусник»,
– Сергій Кухарук (123 бали) – «Містер смайлик»,
– Павло Приймачок (126 балів) – «Містер кмітливість».
 
«Віце-містером» став Микита Шибан, а переміг у конкурсі «Містер філологічного факультету-2009» Олег Терлюк.
Учасників конкурсу нагородили почесними стрічками та подарунками, а «Містера» – ще й булавою.
 
Глядачі також визначили «Містера глядацьких симпатій». Ним став Микита Шибан.




.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 54
глядач Показати IP 18 Березня 2009 14:08
взагалі-то хлопці виступали в образі геїв-націоналістів (Файна Юкрайна), а це принципово міняє діло
Анонім Показати IP 18 Березня 2009 14:22
Це було цікаво! а ваші фото неякісні- непрофесіоналізм!!!
Анонім Показати IP 18 Березня 2009 14:33
студентам конкурс дуже сподобався. Хлопці дуже артистичні! і де ви там бачили стриптиз? Ну хлопці трішки перестарались,але чого не зробиш заради перемоги?не потрібно з цього робити скандал! Було весело і ніхто з глядачів не сумував, як це буває на інших конкурсах краси!
Анонім Показати IP 18 Березня 2009 14:59
Така низька самооцінка анонімів. Жах.
Леся Показати IP 18 Березня 2009 14:59
Мені дуже сподобалися конкурси і взагалі я такого шоу вже давно не бачила!!!!!!
ОленКа Показати IP 18 Березня 2009 15:05
Наші філологи найкращі!!! завдяки вашій статті стануть ще й популярнішими!!! і конкурси мені всі сподобалися!!!
Андрей Показати IP 18 Березня 2009 15:10
Все было классно!!!! Увлекательные конкурсы,смешные ситуации,находчивые конкурсанты. П.С. И не всегда надо верить в то, что написано.
VeseLka Показати IP 18 Березня 2009 15:21
Ne varto pusatu pro nas taki re4i!!! Mu najkraw4i, tak samo,jak i nawi Misteru!!!! NIKITA TU KRAW$UJ!!!!!!!!!!^-***
Оля. П. Показати IP 18 Березня 2009 15:25
А мені більше Олег сподобався ну звичайно тому він і виграв.за нього я найбільше вболівала. Конкурс в трусах зе бест!!!!!
Арішка Показати IP 18 Березня 2009 17:07
Якщо ці кілька непрофесійних рядків це все, що зміг написати репортер Волинських новин... то їм пора змінювати кадри! А усім дійсно сподобалось... це конкурс, а не конференція...розважальне дійство... ті хто цього не розуміють хай краще мовчать!!!
Агностик Показати IP 18 Березня 2009 17:17
Хай вже ВНУ визначається - або він з Церквою і будує храм Святої Софії. Або він секулярний і робить стриптиз-шоу у піст.
Агностик Показати IP 18 Березня 2009 17:48
Скільки гнівних відгуків... А чи не пора змінити ай-пі, панове?
Ладомир Показати IP 18 Березня 2009 18:02
Фотозйомка – гараж!!!! А так все "добре". У "кращих традиціях" Полісся. Там були ж в основному з сіл дівки. Вони ж замуж приїхали видаватись. От і роблять "екзитпол" :) На мою думку цю фігню владі треба припиняти. Бо вони понаїждають з сіл а в селах нема кому робити. Так через 10 років взагалі без села залишимось!
Агностик Показати IP 18 Березня 2009 18:05
І на завершення: Дійсно. А чому би це мало не сподобатись авдиторії, яка у абсолютній більшості була дівчачою? Он, дехто, щоб подібне побачити, платить шалені грошики. А тут - нахаляву... Дівчата аж пищали (мабуть від отриманого задоволення). Тільки, подейкують, що у декана філфаку від такого мегавидовища нерви здали і він покинув залу задовго до закінчення конкурсу. P.S. А якщо автор новини дійсно непрофесіонал - то йому вдвічі честь і хвала. Це ж треба, щоб така лажова новина одразу потрапила у ТОП-5...
Оксана Показати IP 18 Березня 2009 18:12
Автор статті, напевно, справжнього стриптизу ніколи не бачив ))) Та і як видно, справжніх статтей не вміє писати!
Анонім Показати IP 18 Березня 2009 20:04
Я на всі ці так звані конкурси ніколи не ходив. Яка ганьба для ВНУ такі дійства! Хоч би Бога боялись, в піст таке влаштовувати. ПОЗОР
Анонім Показати IP 18 Березня 2009 20:56
вАУ молодці я яф
Анонім Показати IP 18 Березня 2009 22:56
Автора - на кіл. Чепушило, дай свої координати і я тобі зламаю бороду.
Студент ВНУ Показати IP 18 Березня 2009 23:17
По-перше: Чи варто вірити журналісту, який навіть не перевірив свою статтю на достовірність? Імена учасників не відповідають дійсності. Хіба не це вказує на непрофесіоналізм журналіста? Може тому він і не вказав своє прізвище? По-друге: Що за стереотип починати статтю з поганого? Писати лише про найгірше? Чи це так званий «чорний» піар? Що в принципі і було досягнуто. Засмучує одне: що автором було висвітлено негатив конкурсу, а варто було ще згадати за блискучі і талановиті номери учасників. По-третє: Зараз у всьому університеті відбуваються конкурси міс та містерів. Проте звинувачення на рахунок посту ідуть лише у напрямку філологічного факультету. Як для таких віруючих Інтернет є також розвагою, як і телебачення. По-черверте: Чи варто називати слова в підтримку гнівними відгуками? Це ж просто бажання людей відстояти справедливість. По-п’яте: Дуже шкода людей, які не розуміють гумору. Це у випадку танця-пародії на алкоголь, дуже популярного номеру, розповсюдженого на КВК, «Кривому дзеркалі» і «Аншлазі». Так само як і у випадку з «Файною Юкраїною», що має досить високий рейтинг трансляції на Новому каналі. По-шосте: В принципі, у кожній банці меду є ложка дьогтю. У чомусь хорошому обов’язково знайдуть щось погане. А якщо щось і дійсно хороше, то можуть і взагалі не згадати. Всі чудові і яскраві виступи у ВНУ чомусь найчастіше проходять непоміченими для преси. По-сьоме: Честь і хвала – це тому автору-аноніму, якому навіть не хватило сміливості назвати себе, а лише винести на люди таку ганебну статтю? І у цьому полягають його здобутки? P.S. Шановний, Агностик, як я розумію за вашими активними коментарями, ви і є автором цієї статті. Я не хочу вас звинувачувати у чомусь, вашої мети ви досягли – ваш матеріал став популярним, проте після цього всього мені просто хотілося б поглянути вам у вічі.
Анонім Показати IP 18 Березня 2009 23:30
ШАНОВНИЙ ЛАДОМИР!!!!! А ВИ ЩОСЬ МАЄТЕ ПРОТИ ЛЮДЕЙ З СІЛ??? на мою думку, це не коректно так висловлюватись про незнайомих вам людей. А ви знаєте, що в селах народжуються обдаровані люди, і саме люди з сіл роблять приголомшливу кар'єру і добиваються вжитті більше, ніж розбещені "міщани"!!!! навіть АРИСТОКРАТИ (яким, як я розумію, ви себе вважаєте)не мають права відноситись із зневагою до простих людей.... а вдало одружитися, чи вийти заміж.... нічого в цьому поганого немає КОЖЕН МАЄ ПРАВО НА ЩАСТЯ!!! ЧИ НЕ ТАК???
AntiNazi Показати IP 19 Березня 2009 07:19
Який бог, який піст? Скільки ви ще будете вестись на ту церковну брехню? Ви подивіться, які на території собору машини стоять... І не думаю, шо ті церковнослужителі дотримуються строгого посту...
Анонім Показати IP 19 Березня 2009 11:47
Для АнтиНаці: Слово Бог пишеться з великої букви. Посту у Церкві дотримуються. Такі машини стоять не тільки і не стільки у дворі собору. Не всі вони належать священикам - а й парафіянам. Частина священиків мають машини, частина користується громадським транспортом. Правдиві християни у піст дійсно відмовляються від розваг, тому таке дійство у ВНУ під час посту (незалежно від факультету) є нехристиянським.
Анонім Показати IP 19 Березня 2009 13:02
193-109-145-104/ Ви такий побожний! напевно і порно з нету качаєте?
Анонім Показати IP 19 Березня 2009 13:20
Ладомире, от їдьте в село і працюйте! А сільські дівчата хай одружуються на кому хочуть!
Анонім.... Показати IP 19 Березня 2009 13:23
hjj
Iryna Kachan Показати IP 19 Березня 2009 13:47
дитячі коментарі, панове! та ще й анонімно... ясна річ, анонімно [вирізано - цензура] не соромно! 1) це не стаття, якшо хтось не тямить... новина, повідомлення, аж ніяк не стаття! якщо хтось не помітив, то ВН не вказую автора новини... ніколи! цей захід, якщо бути відвертим, на статтю не тягне... Уточнення: прізвище конкурсанта Микити – Чибар! 2) фотки цілком нормальні! 3) ганьба ВНУ за такі заходи під час посту! тим паче, коли керівництво вузу розпинається про будівництво храму... 4) конкурс був відверто тупим і непродуманим! і ці голі хлопці... для чого??? [вирізано - цензура]... таке враження, шо наш народ тільки секс хаває... а декан справді посеред дійства розчервонілий вийшов із зали... і правильно зробив! простіть своїх немудрих студентів, Юрій Васильович! 5) і найбільше мене вразило те, що викладачі НАЦІОНАЛЬНОГО університету поставили найвищі бали хлопцю, який "дивував" глядачів образом Вєркі Сєрдючкі, гоцаючи "чіту-дріту"!!! Натомість хлопцям, які досить-таки непогано пародіювали популярних геїв-націоналістів з "Файни Юкрайни", поставили низькі бали... Справедливо??? таааак, звичайно! це ж сором, говорити зі сцени про геїв! а Сєрдючка - це інша справа! Аякже! Питань нема! дивно і дико було дивитись, як зал від задоволення просто стогне, споглядаючи Сєрдючку і хлопів в трусах, а кілька ненормальних кричать "Ганьба за Сєрдючку!" а мені наплювати, шо ви про мене подумаєте, я своє ставлення не приховую… 6) і ще… думаю, дівок з села напівголими юними студентами не здивувати… ) вони набачені! І не в дівках тут справа, якщо чесно… ВИСНОВОК: або не робіть взагалі, або робіть по-людськи! І не про цензуру мова… але має ж бути здоровий глузд і нормальні людські цінності… і це без втручання викладачів студенти мають усвідомлювати…
oopssent Feniks Показати IP 19 Березня 2009 14:09
Анонім 18 березня, 22:56 95.133.170.149 Автора - на кіл. Чепушило, дай свої координати і я тобі зламаю бороду.>>> погоджуюсь на всі 200!!!! я допоможу!!! навіть погані, "чорні замєткі" в журнал потребують хоч мінімального професіоналізму!!!!! хто його взяв на роботу!!!! міняти IP???? висікають??)))хм...., цікаво..... а за виступ - респект!!! давно такого не спостерігав...., було весело....., і чомусь тільки конкурс цього факультету обговорюють, а ви бачили інші виступи????? чому про них мовчать?????
Hatahama77 Показати IP 19 Березня 2009 14:12
Справжній автор заслуговує респект за файний стьоб і премію від керівництва))))
Iryna Kachan Показати IP 19 Березня 2009 14:36
ех...) смішно! підтримую! премію автору за стьоб!
філологи Показати IP 19 Березня 2009 18:29
Iryna Kachan - невже можна бути настільки озлобленою на свій університет? вчитись у ньому і "гадити" в очі на різних сайтах?!!! Не простіше подати документи в інший вуз, якщо вам щось не подобається? Хоча, можливо, причина вашої злості зовсім в іншому....:Р Агностик - як може людина щось писати про Бога і церкву під таким ніком? (для цікавих - агно́стик — это человек, отказавшийся от связанной с Богом веры и убеждённый в том, что первичное начало вещей неизвестно, так как не может быть познано. Другими словами, агностик — это человек, который считает, что доказать существование или несуществование Бога невозможно. ).No comments... П.С. Прізвище неправильне не лише в Микити.....так само, як і деякі номінації.... ГАНЬБА ЖУРНАЛІСТУ ЗА ТАКУ СТАТТЮ!!!! Бє-бє-бє....;Р
Очевидець Показати IP 19 Березня 2009 19:51
Весь цей скандал просто недоречний!Студенство має право розважатися.І взагалі,ви ще справжнього стрептизу не бачили.Концерт всім сподобався!І всі задоволені,а думки одного псевдожурналіста і поганенького фотографа нікого не цікавить.На філфаці просто таки талановита молодь!!!!!!!Молодці, хлопці, так тримати!!! Філфак THE BEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oopssent Feniks Показати IP 19 Березня 2009 21:37
так автор цієї фігні - ще й студент ВНУ?!!!! чи я щось не зрозумів...??? здається, агностик агітував на цьогорічній вступній кампанії студентів за те, щоб вони не поступали у ВНУ!!!!! звідки така злоба...., чи може він хоче, щоб ним зацікавились...., і вручили премію за авторство найгаліміших статей???????? тоді я відразу ж присвоюю перше місце!!!!!!! так і хочеться глянути/плюнути в очі........ пакєнда.....
Знайома Показати IP 19 Березня 2009 22:00
Журналіст прийшов, побачив, написав. І переконана, що до його професійного рівня багатьом із коментаторів, хоч як би старалися, ніколи не дорости. А відгуків стільки - бо зачепило за живе.
Анонім Показати IP 19 Березня 2009 23:01
Новость плохая? Сделайте лучшую, вышлите на "Волынские Новости". Думаю, они опубликуют. Не нравятся фотки? Сделайте лучшие. Не умеете делать ничего? Лучше сидите и молчите. А что вас так зацепило, уважаемые комментаторы, я так и не понял. Заголовок? Дык он же написан со знаком вопроса. Разве в этом материале говорится, что шоу было плохое?
Taniuxxxa Показати IP 19 Березня 2009 23:14
Що ви всі так паритесь через це?Конкурс пройшов, і пройшов на ура. Подумаєш..не всім сподобалось. Документи нікому ж урочисто не вручили і з унівєра не попросили, так що все норм. А кому що не подобається-хай тримає свою думку при собі.
Iryna Kachan Показати IP 20 Березня 2009 00:06
таки зачепило народ! ааа! кайфую! дорогенькі, я висміювала і буду висміювати все те, що мені не подобається... чого б це не стосувалось! і справа не в тому, шо мене з вну було відраховано (це вже виключно мої власні проблеми!)я навчаюсь на філологічному факультеті вже 5 рік. і набачилась багато. можу перерахувати усе, що мені подобається у цьому вузі... але дурацьке дійство отримало негативну оцінку... от і все! давайте бути об'єктивними...
Ладомир Показати IP 20 Березня 2009 01:19
Аноніму!!!! Перепрошую! Хіба ж я СКАЗАВ що я маю щось ПРОТИ людей з сіл???? "Проти" них взагалі нічого не помагає!!! :)
Місько Показати IP 20 Березня 2009 11:10
ВН, ви молодчаги, такий пір духа в місцевих коментаторів не бачив вже з рік, а про зламану бороду, борців за права сільських дівчат і талановиту - суцільна радість. Що піст з людьми робить.
Hatahama77 Показати IP 20 Березня 2009 11:16
цікаво, борода - це волоханина чи підборіддя? Для мене це принципово....
Анонім Показати IP 20 Березня 2009 11:55
А з чого все починалося??? Філ-фак - зірка чорного піару! 4-ever!
Учасник Показати IP 20 Березня 2009 19:17
ви не звертайте уваги на цього не грамотного чипошила він нічого не смислить у своїй роботі він просто г......!!!!!!! агностік: тебе лексики вчили і правила написання статті?
Ірина Показати IP 20 Березня 2009 20:30
Такого ганебного дійства філологічний не бачив давно!!!Недаремно у всього університету упереджене ставлення до філологів, є за що!!!Замість високо-якісного розкішного дійства зробили низьке, для тупеньких студенточок шоу!Дівчатонька, ви навіть не уявляєте, як низько падаєте, коли скаженієте від такого жаху! До автора: Дякую! До Ірини Качан: Вітаю і підтримую, Іринко!
oopssent Показати IP 20 Березня 2009 22:12
борода - частина тіла...., і давайте не будемо про професіоналізм!!! нічого там нема.....
Анонім2 Показати IP 21 Березня 2009 01:18
шоу просто супер!!!!!!!!!І переміг не Терлюк Олег,а Дерлюк!!!!!Шоу the BEST!!!!!!!!!
Кваліфікований філолог Показати IP 21 Березня 2009 14:37
Чули б ви ту мову... Напевно, студенти фізичного виховання розмовляють краще! На що дивляться викладачі студентів-філологів!?
Madame Fate!!!! Показати IP 21 Березня 2009 18:51
Вже й так багато було сказано....загалом не в тему...(що й не вражає зважаючи на ментальність нашого укр. народу,салом не корми дай тільки щось обсмоктати).... Для тих хто сперечався не по темі скажу одне,що таким "задрипаним" борцям за духовність слід би було,щось зробити самим і домогтись такої популярності(хай навіть не дуже прирємної).а тоді вже,щось патякати...кожен може сказати язиком багато,а на ділі стає останнім непотребом чи то пак взагалі допомоги тієї персони ніхто не потребує(така вона непотрібна)звідси й злість на весь світ широкий...А тим хто намагався обгадити цей захід зі всіх сторін скажу, як би ви не старалися нічого у вас не вийде,оскільки декілька щурів,які заздрять не перепруть ватагу котів,яким подобається!!!! Лузери панове,чи не так???!!!
Даль Показати IP 31 Березня 2009 20:03
взагалi що вони такого зробили http://dahl.org.ua
Анонім Показати IP 5 Квітня 2009 13:45
Вот быдляк. Лучше б полезное делали а не фигней страдали. Эти бредовые глупые конкурсы, эти бредовые коментарии украиночных пистелочек которые кроме того как раскрывать свой ротик ничего не умеют. Мне 24 года, я в 20 лет стал ведущим специалистом веб-разработок, сейчас директор крупного отдела разработок. Все потому что не страдал фигней а учился и пахал как проклятый, не смотрел на кучу жалких придурков которые пытаются что-то показать.
Alanko Показати IP 4 Травня 2009 16:14
новая дерьмократия чему уливляться довела до того что каждый пытается все таки не ходитьл в серой массе а пытается выделиться хоть чем то. Можно и дерьмом вымазаться и выделиться.
Злой Аноним Показати IP 5 Травня 2009 19:18
НУ И ОТСТОЙ БЛЯ
Анонім Показати IP 8 Травня 2009 12:44
КОМУНЯКУ НА ГІЛЯКУ
Сандрик Показати IP 6 Липня 2009 14:16
и где стрип??? Аффтар выпей йаду!!!
Анонім Показати IP 30 Липня 2009 15:08
http://activehollidays.ucoz.com/
Леслі Показати IP 28 Травня 2010 13:16
ПАВЛО ПРИЙМАЧОК просто МАЛАДЕЦ!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus