USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Студентство вирішить шляхи виходу із кризи?

17 Листопада 2008 14:28
Київські студенти приїхали до Луцька, щоб поділитись своїми ідеями щодо ведення бізнесу в умовах кризи. Захід відбувся в рамках 13-го резидентного періоду Київського інституту інвестиційного менеджменту у корпорації «VolWest Group» 15-16 листопада в стінах Луцького гуманітарного університету, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Під час круглого столу «Партнерство бізнесу та освіти в умовах кризи» заступник голови Ради директорів  «VolWest Group» Дмитро Гаврилов розповів, що метою заходу є отримання «свіжого погляду на ті речі, які відбуваються зараз у світі економіки».
У коментарі «Волинським Новинам» голова постійної комісії з питань духовності, культури, релігій, ЗМІ, зв’язків з громадськими організаціями і політичними партіями Волинської облради Іван Корсак зазначив: «В умовах кризи вже не можна користуватись старими інструментами». А подібні заходи, вважає він, дають поштовх до нових думок.
Ректор Бізнес академії практичного менеджменту Олександр Ханін одним із виходів з кризи вбачає у підготовці хороших економістів. Тому він вважає, що велику увагу потрібно приділяти системі освіти. «Диплом сьогодні перевищує освіту», – із сумом зазначив Олександр Ханін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus