USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинський коледж замість святкування ювілею купить швидку для АТО

21 Березня 2015 13:04
Педагогічний та студентський колективи Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А.Ю.Кримського вирішили, що замість святкування 75-ої річниці закладу – зберуть кошти для придбання автомобіля швидкої допомоги для АТО.

У зверненні до колег та друзів «кримчани» зазначають, що вдячні усім, хто виявив увагу до навчального закладу, запитуючи, що подарувати до ювілею:

«За інших обставин ми з радістю прийняли б кожну подаровану річ для потреб навчального закладу. Однак сьогодні, коли наша держава перебуває у стані непроголошеної війни, коли на сході України не припиняються жорстокі бої і ллється кров наших захисників, думати про подарунки для себе навіть з нагоди ювілею нам видається недоречним. Це спільна думка студентів і усіх працівників коледжу».

До цьогорічного відзначення ювілею у коледжі поставили амбітне завдання: зібрати кошти для придбання автомобіля швидкої допомоги, який буде переданий або 14-ій, або одній з інших бригад, які сьогодні охороняють наш спокій на сході України. Для реалізації цієї мети наглядовою радою коледжу відкрито «Волонтерський рахунок» у Володимир-Волинському відділенні Ощадбанку:

р/р 26258520616999, МФО 303398, Код 09303328.

Усіх колег та друзів, які планують вітати коледж з ювілеєм, просять не витрачати кошти на подарунки, а внести їх на зазначений рахунок. На цей же рахунок будуть надходити кошти, зібрані студентами та працівниками коледжу на благодійних акціях, що триватимуть з 20 по 23 квітня 2015 року в рамках ювілею. Сюди ж профспілкові комітети студентів та працівників перекажуть суми, накопичені для преміювання та представницьких видатків.

«Панове! Долучайтеся до нашої ініціативи! І хоч не святковий сьогодні настрій в Україні, змінити це – у наших силах! Подбаймо про військо! Допоможемо нашим воякам на сході України! Переконані: це наблизить нашу перемогу!» - йдеться у зверненні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
СЕЛО І ЛЮДИ Показати IP 21 Березня 2015 13:19
Пора уже ВСІМ навчальним закладам взяті на вступах ХАБАРІ відпрацьовувати (віддавати) на потреби України. Цікаво, чому досі жодного колишнього чи теперішнього директора, завуча вищого начального закладу (і не тільки) не спитали звідки у них БУДИНКИ як у бізнесменів: з басейнами, більярдами, тенісом... ЗАРПЛАТА ж у них ДЕРЖАВНА...
Анонім до СЕЛО І ЛЮДИ Показати IP 21 Березня 2015 17:18
ШАновні педагоги тільки не збираєте\збиваєте гроші на швидку з дітей.. можете звернутись до нашого земляка ПАнасюка\зінкевича у нього на карточці пожертв на танк вистачить....
студент до СЕЛО І ЛЮДИ Показати IP 21 Березня 2015 21:55
А у нашого директора джипік .Звідки гроші взяв???
Абітурієнт до студент Показати IP 21 Березня 2015 22:17
Вступ на безплатне навчання коштував раніше " штуку" , не гривнів .Догадайся звідки , ти теж був абітурієнтом!
Педагог до студент Показати IP 30 Березня 2015 16:21
Дурачок ти ,студент. Джипіку нашого директора 10-12 років і коштує він менше ніж нова Lada.
Руслан Показати IP 21 Березня 2015 19:32
Панасюк може педагогам тільки високих слів нецензури нагнути. А загалом вони відзвітували по 10 мільйонів, то мо з дітьми поділяться.
агресивний до Руслан Показати IP 21 Березня 2015 22:14
Бо деякі пІдагоги, на жаль, вже заслужили...
думка Показати IP 21 Березня 2015 21:53
Ідея напевно, пішла від Савєльєва. Він просто кається за свою партійність в СДПУ(о),Народній партії і підтримці му-му на виборах в парламент".
з Княжого міста до думка Показати IP 21 Березня 2015 22:33
Це взагалі пристосуванець ще той, аж огидно, як така людина - підлабузник очолює коледж, де готують освітян.
любаня до з Княжого міста Показати IP 21 Березня 2015 22:59
Для Володимира епохи Петра це нормально!!!
мама до з Княжого міста Показати IP 22 Березня 2015 12:16
Він ще ангел в порівняні з тим , хто очолює ПТУ!
мамі до мама Показати IP 23 Березня 2015 22:45
та то взагалі типове породження радянської системи!
свідомий Показати IP 24 Березня 2015 00:28
Хе, громадо, а чи не пора за хвіст та й на сонце ідєйних та мат-технічних лідерів та їх пасобніків? Казали вчительки там і дерик, і три заввідділами, 3 завучі, психолог і т.д адмінапарат 23 чоловікаааааа!!--просто прожирають наші гроші!!!! Вони днями і ночами перевірчяють журнали, копають компромат на студентів, що пропускають пари, за "2". А потім жмуть все і всіх. А на яку біду; бать-мати є? Є! От хай і глядять чи ні своїх чад. А вчитель має лиш правильно оцінити те чого навчив вчит.і навчився студент, щоб комар-носа не підточив. Так ,що народ,готуй віче і тягни перевертнів марнотратів на люди: хай там розкажуть, де заробили перший лімрн, лімузін, хату.
Педагог Показати IP 30 Березня 2015 16:50
Не думав ніколи. що у громадськості така агресія до коледжу чи то Савельєва. Цікаво мені у кого з дирекції коледжу будинок з басейном і більярдом?! Савельєв, панство, має інтелект та вміння, що може країною керувати. І тоді, можливо, і порядок в Україні був би як у коледжі нашому. Бо у нас усі студенти ходять на пари, вчасно отримують стипендію, а в кінці року ще й ті, що стипендію заробили, - премію. Так, студент? Чи може ВИ стипендію не заробили? А вчителі, як не дивно, їх вчать, хабарів за заліки та іспити не вимагають. Так, студент? І зарплату вчителі отримують завжди вчасно, і премії постійно виплачують (до Дня вчителя, до Дня коледжу та за підсумками року), оздоровчі в повному обсязі, за кабінети платять, за зошити платять, заміну платять, за все, що передбачено законом платять. У всіх приміщеннях сучасні ремонти, скрізь нове обладнання, 5 комп'ютерних класів, кругом VI-FI. А дирекція це все контролювати мусить, бо буде те, що у нас в державі. До речі, пане СВІДОМИЙ, 10 чоловік, а не 23. Та й 10 опосередковано, бо психолог контролюючих функцій має мізер, а голова студентського профкому юридично їх взагалі не має. Тобто виходить 8. То скажу Вам, що в коледжі понад 150 працівників та 1000 студентів. То ж, панове, рекомендую, перш ніж писати усяку гидоту - перевірити чи та гидота, хоч на 10 % є правдою. Бо інколи буває людям образливо читати безпідставні образи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus