USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Створення департаменту молодіжної політики і спорту Луцькради себе виправдало

20 Лютого 2009 17:40
Створений півроку тому у Луцькій міській раді департамент молодіжної політики і спорту вперше прозвітував про свої досягнення, – 20 лютого інформує репортер «Волинських Новин».
 
Насамперед про підсумки роботи департаменту за піврічний термін прозвітував його директор Володимир Пащенко. З часу свого створення департамент керувався двома програмами: будівництва у місті спортивних споруд і дитячих майданчиків та популяризації здорового способу життя. Наприклад, у 2008 році в Луцьку з’явилися 2 сучасні спортивні майданчики з штучним покриттям для занять ігровими видами спорту та 5 дитячих майданчиків. Цьогоріч також планується продовжувати будівництво майданчиків, – сказав директор департаменту.
 
В рамках Програми популяризації здорового способу життя спільними зусиллями департаменту та управління освіти започатковано проведення спартакіади «Стань в ряди олімпійців». Володимир Пащенко зауважив, що «до цього дня департамент не використав жодних бюджетних коштів».
 
Також у 2008 році було оздоровлено 230 дітей-сиріт та дітей, які належать до пільгових категорій. Окрім того, служба у справах дітей забезпечила оздоровлення 160 дітей, сім’ї яких перебувають у складних життєвих обставинах, комітет із фізичної культури та спорту оздоровив 140 спортсменів, учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл. «Що найприємніше – фінансування програм у 2009-му не зменшено», – зауважив пан Пащенко.
 
Опісля доповіді Володимира Пащенка своє слово сказав заступник Луцького міського голови Анатолій Пархом’юк. І хоча в пана Пархом’юка звіт викликав деякі зауваження стосовно малого аналізу та систематизації даних, він зауважив, що «створення департаменту себе виправдало».
 
«Забороняючи щось одне, ми повинні давати альтернативу. Ми запропонували молоді здоровий спосіб життя», – охарактеризував мету створення та діяльності департаменту Анатолій Пархом’юк.
 
Довідково:
 
Департамент молодіжної політики і спорту Луцької міськради створений 6 місяців тому, в липні 2008 року. До складу входять: відділ у справах сім’ї та молоді, служба у справах дітей, комітет з фізичної культури та спорту. Основною метою діяльності департаменту є забезпечення реалізації на території міста державної політики з питань сім’ї, молоді, соціального захисту дітей, розвитку фізичної культури та спорту, оздоровлення дітей пільгових категорій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Михайло Шелеп Показати IP 21 Лютого 2009 00:56
у мене питання: - чому після створення Департаменту та призначення директора не відбулась зустріч-знайомство з лідерами ГО? лише чеерз пів року ... - чому про проведення публічного звіту повідомляють лише... за 4-5 годин до самого заходу?
Анна Тимофеевна Показати IP 21 Лютого 2009 18:25
Присоеденяюсь к Михаилу и думаю что близкое можно сказать тесное знакомство в непринужденной атмосфере при свечах с шампанским и шоколадом еще никому не мешало. Кстати Мишенька пригласите меня на встречу с Вами. Буду очень ждать. Мне хоть и 64 но я все еще молода душой.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus