USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Стихійне паркування і невідповідні дорожні знаки: лучани просять вирішити низку проблем у місті. Фото

9 Лютого 2021 20:16
Лучани звертають увагу на такі проблеми в місті, як стихійне паркування приватних транспортних засобів, відсутність належної дорожньої розмітки, недостатнє зовнішнє освітлення вулиць і зарослі дерев чи чагарників.

Як зазначив на платформі «Відкрите місто» Ігор Соломон, неподалік будинку №31 на вулиці Рівненській потрібно встановити відповідний дорожній знак.

«Для попередження аварійних ситуацій прошу додатково встановити дорожній знак «Рух праворуч» при виїзді з вулиці Купріна на вулицю Рівненську», – вказав чоловік.
Лучанин Володимир наголосив на проблемі стихійного паркування в місті. Він акцентував, що працівникам департаменту муніципальної варти потрібно краще виконувати свою роботу, адже порушників, які залишають свої автомобілі навіть у пішохідних зонах чи безпосередньо під знаками «Стоянка заборонена», дуже багато.
Богдан Кривов'язюк висловив прохання оновити в Луцьку горизонтальну дорожню розмітку.

«Після прокладення нової дороги на проспекті Соборності багато горизонтальної розмітки було закладено асфальтом або ж стерто технікою. У цьому районі розташований основний торгово-розважальний центр у місті, тому тут повинна бути якісна видима розмітка і напроти безпосередньо ТРЦ, і на найближчих переходах, зокрема з моста. Стерті не лише пішохідні переходи, але й розмітка для руху, що загрожує ДТП», – зауважив він.
Натомість Ірина Кашуба звернула увагу на відсутність зовнішнього освітлення на вулиці Бандери, що неподалік центру міста.

«Прошу полагодити вуличний ліхтар, що стоїть у дворі будинку №11 на вулиці Бандери (заїзд з вулиці Сверстюка). Темний двір не сприяє безпечному пересуванню його мешканців після роботи та занять у школі», – акцентувала лучанка.

Прохання встановити потрібний дорожній знак на перехресті вулиці Генерала Шухевича та проспекту Грушевського висловив Артем Совенко.

Він пояснив: аби повернути з вулиці Генерала Шухевича направо на проспект Грушевського, водії змушені чекати, поки водії, які повертають ліворуч, пропустять усі автомобілі, які їдуть зліва та справа.

«За цей час утворюється затор. Пропоную встановити знак «Поворот тільки направо». Це розвантажить вулицю Генерала Шухевича», – переконує чоловік.
Своєю чергою, Юрій Семчук повідомив, що неподалік будинку №45 на вулиці Кривоноса необхідно кронувати дерево, гілки якого заважають пішоходам.
Інформацію перейняв на опрацювання департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Аа Показати IP 9 Лютого 2021 22:15
З шухевича на Грушевського,все вірно,зробити тільки направо,колись там так і було......
ФАХОВО до Аа Показати IP 10 Лютого 2021 02:51
Ні, з Шухевича виїзди на Перемоги і Грушевського потрібні світлофори.В той же час прибрати світлофор на Перемоги-Грибоєдова,де потік транспорту на порядок менший. Щось подібне,як накінець умудрились зробити на Ветеранів--Відродження---Писаревського

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus