USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Суботіч забив «Карпатам» два голи. ФОТО

9 Вересня 2012 12:16
Нічия з рахунком 2:2 – такий результат товариського подинку «Волині» проти «Карпат». Голами відзначився швейцарець Даніель Суботіч.

Про це йдеться на сайті клубу.

«Волинь», готуючись до чергового календарного матчу чемпіонату проти маріупольського «Іллічічвця», зіграла у Львові товариський поєдинок проти «Карпат». Даніель Суботич двічі після пасів з флангу від Сергія Пилипчука відзначався забитими голами.

Обидві команди не змогли виставити оптимальні, «бойові» склади. «Волиняни» швидко повели у рахунку, і навіть більше – вже на 21-й хвилині вони вигравали 2:0.
Після перерви тренери обох команд почали робити заміни, що не могло не вплинути на хід матчу.

На початку тайму у «Карпат» відзначився Мартинюк, а ближче до завершення – Кас’ян. Відзначимо, що догравала «Волинь» гру у майже повністю оновленому складі. Отож, нічия 2:2 і наступний контрольний поєдинок «Волинь» зіграє в Івано-Франківську проти місцевої команди «Сокіл-Прикарпаття» в понеділок.

Старший тренер «Волині» Віктор Мороз, оцінюючи гру команди у товариському поєдинку сказав клубній прес-службі, що усі завдання, які ставив тренерський корпус на цей матч, досягнули. «тоа була дуже потрібною для нас, адже ми прагнули підтримати ігровий тонус команди, переглянути ігрові зв’язки, щось награти нове, а ще перевірити молодь, яка пробує «постукати» в двері основної команди. Ви ж помітили, – унас сьогодні було відразу 10 замін, причому ми їх робили під час гри а не грали по тайму різними складами», - сказав Мороз.

Фото, як «Волинь» готувалась до поєдинку:












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus