USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суд арештував на 2 місяці помічницю нардепа Полякова

21 Червня 2017 19:33
Солом'янський суд Києва взяв під варту на 60 днів помічницю підозрюваного у хабарництві нардепа від "Народного фронту" Максима Полякова - Тетяну Любонько. При цьому у неї є можливість вийти на волю, якщо вона внесе заставу в розмірі 160 000 гривень, повідомляє Страна.ua.

"Застава, звісно, дуже велика. Ми будемо подавати апеляцію. В іншому випадку у нас достатньо друзів, щоб разом їй допомогти," - повідомив за підсумками засідання суду нардеп від "Народного фронту" Максим Поляков.

Сама Тетяна Любонько повідомила що на момент оголошення рішення Солом'янського суду перебувала в СІЗО і в зал суду її чомусь не викликали.

"Я в СІЗО, тут жахливі умови, тим більше для жінки. І є питання, чому мене не викликали на оголошення. Грошей виплачувати таку заставу у мене немає," - повідомила вона.

Прокурор Валентин Мусіяка сказав, що вважає розмір застави "прийнятним".

"В цілому ми задоволені рішенням суду", - сказав представник звинувачення.

За даними видання, наступним суд розглядатиме справу адвоката, що займався юридичною стороною "махінації" Максима Полякова і Борислава Розенблата ("БПП").

ЧИТАТИ ЩЕ: РОЗЕНБЛАТ І ПОЛЯКОВ. ЩО ВІДОМО ПРО НОВИЙ КОРУПЦІЙНИЙ СКАНДАЛ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus