USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Суд арештував охоронця Петра Димінського за смертельну ДТП

21 Серпня 2017 09:13
Причиною арешту стала підозра у причетності до аварії, під час якої загинула молода жінка.

На два місяці без можливості внесення застави у Львові заґратували Андрія Борща. Це охоронець Петра Димінського – місцевого бізнесмена, співвласника телеканалу ZІК та почесного президента футбольного клубу "Карпати".

Димінського підозрюють у причетності до аварії, під час якої загинула молода жінка. Запобіжний захід обрав напередодні Галицький районний суд міста, повідомляє "5 канал".

У п’ятницю на трасі Львів–Краковець "Мерседес" Петра Димінського врізався в "Опель" 31-річної жінки, яка здійснювала поворот за правилами дорожнього руху. Жінка загинула на місці.

Винуватцем ДТП визнав себе охоронець Димінського Андрій Борщ, який зазвичай їздить кортежем в машині охорони бізнесмена. Того дня автоескорт також супроводжував машину львівського бізнесмена.

Водночас родичі загиблої переконують, що за кермом "Мерседеса" перебував сам Димінський, а провину взяв на себе Борщ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
волинянка Показати IP 21 Серпня 2017 09:24
винуватця Димінського і його дітей покарає життя і Бог взагалі Лвів прокляте місто
Знаю Показати IP 21 Серпня 2017 14:08
Ось так охоронець заробив собі на все життя, кримінальний кодекс досить лояльний, відсидить 3 роки і вийде по удз або взагалі можуть і випробувальним строком обійтися

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus