USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Суд дозволив ДБР силоміць привести Гонтареву на допит

4 Вересня 2019 16:44
Печерський районний суд Києва дозволив Державному бюро розслідувань України застосувати до колишньої глави Нацбанку Валерії Гонтаревої силовий привід на допит. Про це свідчать матеріали суду, передає ТСН.

Уточнюється, що Гонтарева фігурує у кримінальному провадженні, відкритому 31 липня 2019 року «за фактом зловживання службовим становищем посадовими особами правління Національного банку, які діяли з метою одержання неправомірної вигоди».

Мова йде про зміни валютного регулювання і контролю, внесених в нормативну базу Національного банку 19 січня 2016 року.

Зазначається, що Гонтареву викликали на допит 5 серпня та 22 серпня, але вона так і не з’явилася і причину не вказувала.

Як повідомлялося, 30 серпня на пішохідному переході в центрі Лондона Гонтареву збила машина. У неї діагностували переломи кісток стопи.

Нагадаємо, Генпрокуратура заявила про намір вручити підозри людям з оточення Порошенка. Ексглаву Адміністрації президента Бориса Ложкіна, главу Адміністрації президента Олексія Філатова і ексглаву Нацбанку Валерію Гонтареву викликають на допит. Усі фігуранти вказані як підозрювані у справі олігарха Сергія Курченка, якого звинувачують у масштабних розкраданнях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дід Ведун Показати IP 4 Вересня 2019 17:32
і нашо ото на увесь світ "звоніти"???? Поїхали, затримали, примусово доставил до України, забрали паспорпи і ...(( Щось таке "совпадение" вже було !.
пенсіонери Показати IP 6 Вересня 2019 12:06
посадити ганебну крадійку пенсій в пенсіонерів гонтареву разом з порошенкомі то замало буде і конфіскувати все награбованне на корись повернення пенсій пограбованним пенсіонерам!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus