USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Суд дозволив Трампу продовжити будівництво стіни на кордоні з Мексикою

9 Січня 2020 17:37
Дональд Трамп заявив, що Апеляційний суд дозволив продовжити будівництво Південної прикордонної стіни на кордоні з Мексикою.

Про це він повідомив у Twitter, пише УНІАН.

Апеляційний суд дозволив використати 3,6 мільярда доларів із бюджету Пентагону на будівництво стіни.

Раніше 10 грудня 2019 року суд попередньої інстанції заборонив використати кошти на будівництво стіни.

Наприкінці березня Міністерство оборони США дозволило використати 1 мільярд доларів на будівництво 91-кілометрової ділянки стіни на кордоні з Мексикою. Це перші виділені кошти на стіну з Мексикою в межах надзвичайного стану, запровадженого Трампом задля отримання коштів на бар’єри на кордоні.

Нагадаємо, 15 лютого Трамп оголосив про введення надзвичайного стану, щоб забезпечити фінансування на будівництво стіни на кордоні з Мексикою. Після цього юридичний комітет Палати представників Конгресу США ініціював розслідування законності введення режиму надзвичайного стану. А Палата представників США, двадцять штатів та дві асоціації адвокатів звернулися в суди з позовами проти введення Дональдом Трампом режиму надзвичайної ситуації в країні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus