USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Трамп назвав марними переговори з демократами про стіну з Мексикою

1 Лютого 2019 09:28
Президент США Дональд Трамп заявив, що він практично відмовився від ідеї переговорів з демократами щодо будівництва стіни на кордоні з Мексикою.

В інтерв'ю газеті The New York Times Трамп назвав марною тратою часу спроби домовитися з демократами про фінансування будівництва стіни, пише Новое время.

"Я думаю, що Ненсі Пелосі (лідер демократичної більшості в Палаті представників - ред.) реально шкодить нашій країні своїми діями. Я запропонував хороший варіант вирішення ситуації, а далі зроблю те, що вирішив", - сказав Трамп.

За його словами, він, швидше за все, використає свої повноваження для вирішення цього питання через два тижні.

Трамп не пояснив, яким буде подальший розвиток подій. Імовірно, через два тижні він оголосить режим надзвичайного стану, який дозволить йому виділити гроші з бюджету на будівництво стіни без дозволу Конгресу.

Суперечки про виділення коштів на будівництво стіни на кордоні з Мексикою вже привели до 35-денного шатдауну - закриття цілої низки урядових установ через неприйняття бюджету.

В кінці січня Трамп погодився на тимчасовий компроміс в цьому питанні, розраховуючи досягти в результаті угоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus