USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Суд не ухвалив вироку у справі Манафорта

17 Серпня 2018 10:12
16 серпня окружний суд Александрії (штат Вірджинія) не ухвалив вироку у справі екс-глави виборчого штабу президента США Дональда Трампа Пола Манафорта.

Про це повідомляє телеканал CNN.

Обговорення тривало сім годин. Засідання продовжиться 17 серпня.

Присяжні передали судді Томасу Еллісу список запитань, зокрема про податкову декларацію Манафорта і його рахунки в закордонних банках.

Манафорта, який консультував в Україні Партію регіонів і політика Віктора Януковича, а також очолював передвиборчий штаб республіканця Дональда Трампа на виборах 2016 року, обвинувачують у змові проти Сполучених Штатів.

Спецпрокурор США Роберт Мюллер заявив 30 липня, що політтехнолог заробив в Україні $60 млн. Під час процесу сторона обвинувачення має намір довести, що Манафорт не повідомив про значну частину своїх надходжень. Офіційно із 2010-го до 2014 року політтехнолог задекларував $14 млн доходів.

Судовий процес над Манафортом розпочався 31 липня. Із 15 червня політтехнолога тримають під вартою.

Політконсультант відмовився свідчити на свій захист.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus