USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Здоровий глузд переміг політичні амбіції: депутати Луцькради відкликали позови проти Пустовіта

11 Квітня 2017 21:00
Депутати Луцької міської ради Артем Запотоцький та Алла Надточій відкликали позовні заяви до Луцької міської ради та Григорія Пустовіта про скасування рішення щодо звільнення секретаря ради Юлії Вусенко.

Як стало відомо, Луцький міськрайонний суд 11 квітня ухвалив рішення про те, щоб залишити без розгляду позови Алли Надточій та Артема Запотоцького, оскільки вони відкликали свої позовні заяви, а відповідачі та їхні представники не заперечували.

Як прокоментував відкликання позовів заступник Луцького міського голови Григорій Пустовіт, своїм рішенням депутати фактично визнали законність 19 позачергової сесії Луцької міської ради, обрання секретарем міськради Ігоря Поліщука та, водночас, звільнення з цієї посади Юлії Вусенко.

«Очевидно, ознайомившись з законодавчою базою та нашою аргументацією в суді, Артем Запотоцький та Алла Надточій вирішили, що необхідності судитися немає й не було. Як бачимо, здоровий глузд переміг політичні амбіції», - зазначив Григорій Пустовіт.

Також посадовець зауважив, що не сумнівається в правильності рішень прийнятих на 19 позачерговій сесії міськради, адже, незважаючи на практично паралізовану протягом місяця через дії екс-секретаря Юлії Вусенко роботу депутатського корпусу, наразі Луцька міська рада продуктивно працює, робота чітко організована.

«Місто живе далі, готується до Великодня. Вочевидь, Ігор Поліщук справляється з покладеними на нього обов’язками мера Луцька», - переконаний Григорій Пустовіт.
Нагадаємо, під час 19 позачергової сесії міськради депутати достроково припинили повноваження секретар Юлії Вусенко. Відповідне рішення підписав Григорій Пустовіт. У відповідь Вусенко подала позов до суду з вимогою визнати таке рішення незаконним. Її підтримали колеги-депутати Артем Запотоцький та Алла Надточій, теж позиваючись до суду.

Під час судового засідання 24 березня колишній секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко разом із своїми захисниками просила суд задовольнити їхні клопотання щодо збільшення позовних вимог.

Йшлося, зокрема, про залучення до розгляду справи третьої сторони, а саме – новообраного секретаря Луцької міськради Ігоря Поліщука без висунення ним самостійних вимог. Крім того, додатковою вимогою позову було поновлення Юлію Вусенко на посаді секретаря. Зрештою, позовні вимоги позивача збільшили, але Вусенко на посаді не поновили.

Наступний суд має відбутися 24 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 11 Квітня 2017 23:33
Ну тепер уже точно все буде добре?
Микола Показати IP 12 Квітня 2017 07:45
Всьо понятно... . Quo vadis ,лучани ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus