USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суд відмовив у розблокуванні процесу перейменування колишньої УПЦ МП

23 Липня 2019 23:08
Українську православну церкву (Московського патріархату) перейменовувати поки що не будуть. І надалі діє рішення про призупинення перейменування. Міністерство культури програло апеляцію в Шостому апеляційному адмінсуді.

Про це повідомляє юридичний відділ УПЦ МП.

«Було відмовлено у задоволенні апеляційної скарги Міністерства культури України та залишено без змін ухвалу суду першої інстанції про забезпечення позову», – ідеться в повідомленні.

Водночас «заборонено всім суб’єктам державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (Міністерство юстиції України, Міністерство культури України, їх структурні підрозділи та територіальні органи, державні реєстратори, органи місцевого самоврядування, виконавчі органи міських, селищних, сільських, обласних рад, будь-які інші особи, що мають повноваження державних реєстраторів) вчиняти будь-які реєстраційні дії щодо відомостей, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, стосовно Київської Митрополії, монастирів, духовних семінарій, єпархій, які входять до релігійного об’єднання Українська Православна Церква, у тому числі, скасовувати реєстраційні дії та записи, вносити нові записи, вносити зміни до записів тощо».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Реаліст Показати IP 23 Липня 2019 23:44
Ще раз доказано, якими незаконними методами діяли порошенко і його гопники, всунувши свої немиті руки в церковні справи.
Степ до Реаліст Показати IP 24 Липня 2019 08:48
Порошенко діяв так, як навчила його історія. Згадаймо руських князів Володимира, Добриню і Путяту. Не допоможе лікування у психолога, коли потрібне втручання хірурга.
Так до Реаліст Показати IP 24 Липня 2019 09:56
Живемо в Украіні- молимось московському попу!
Анонім до Так Показати IP 24 Липня 2019 10:38
Чого ж вони так бояться називатися тим ким вони є. Чого так бояться афішувати свою належність до Москви.
Сподіваюсь до Анонім Показати IP 24 Липня 2019 13:38
що відповідь знає *реаліст* з усіма плюсами,що його підтримують-вони патріоти правда не Украіни.
анон Показати IP 24 Липня 2019 15:10
то і ПЦУ нехай називається Стамбульською якщо все по правді говорити. чим не те саме?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus