USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Суд виселив волинянина з квартири за насильство

5 Лютого 2014 14:56
Судді, ставши на бік жінки, над якою знущався чоловік, визнали факти скоєння домашнього насильства та прийняли рішення виселити агресивного чоловіка з квартири.

Так, Ірина Сенченко (імена з етичних причин змінені) проживає у Ковелі у квартирі, що є її особистою приватною власністю. Ще у 2007 році вона почала жити у цивільному шлюбі з Миколою Криницьким.

Однак з часом чоловік почав зловживати алкоголем, став агресивним. Приниження та зневага стали для Ірини та її доньки постійними. Скандали зчинялися щодня. Микола почав погрожувати Ірині та її дочці фізичною розправою.

За насилля чоловіка неодноразово притягували до адміністративної відповідальності.

Більше того, громадянський чоловік не поспішав добровільно виселитися квартири, що належала Ірині.

Жінка звернулася до Центру правової інформації та консультацій, створеного Волинською обласною громадською організацією «Центр Правової Допомоги». Проаналізувавши ситуацію, заступник голови організації, юрист Центру Василь Ковальчук підготував та подав до Ковельського міськрайонного суду позовну заяву про виселення Миколи Криницького без надання йому іншого житлового приміщення.

Суд задовольнив вимоги жінки. Миколу Криницького виселили із спірної квартири без надання йому іншого житлового приміщення, а також стягнули з нього судові витрати по справі.

Наразі Микола вже не проживає у колишньої дружини, однак іноді продовжує їй телефонувати, приходити «в гості» та погрожувати жінці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ковельчанин Показати IP 5 Лютого 2014 18:27
Знаю цього д..б..ла. Ще й палюг по спиняці треба було йому відгепати добряче.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus